Πολιτικη & Οικονομια

Alex Kavvadias

«Τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζα με τίποτε στην Αθήνα»

Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

iD: Τραγουδιστής με σπουδές ηθοποιού, καριέρα μοντέλου και στυλίστα. Γεννήθηκε στο Σύδνεϋ, κατάγεται από την Κέρκυρα, ζει στην Αθήνα. Πρώην τραγουδιστής των Matisse. Νικητής του διαγωνισμού του Jumping Fish για το opening act της Lady Gaga στην Αθήνα. Συνεργασίες με την τραγουδίστρια των Concrete Blonde, Johnette Napolitano αλλά και τον Ψαραντώνη. Το κομμάτι του «False Hope» είχε στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για το ζήτημα του trafficking. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «In Trust».

image 

Tι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτε στην Αθήνα;

Την Ακρόπολη γιατί είναι ότι πιο μαγικό σε αυτήν την πόλη. Κουβαλά την ενέργεια, δύναμη, σοφία του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και μας θυμίζει ποιοι είμαστε, την ιστορία μας, τις ρίζες μας… Μου αρέσει πολύ που ενώ είναι μια μεγαλούπολη αισθάνεσαι ότι υπάρχει ζεστασιά και οικειότητα με τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν το έχω ζήσει σε άλλη πόλη αυτό.

Ποια είναι η αγαπημένη σου βόλτα στην πόλη;

Είμαι καλοκαιρινός τύπος... ένας “beach bum” όποτε μου αρέσει πολύ να κάνω βόλτες στην παραλία το καλοκαίρι. Τον χειμώνα προτιμώ να πηγαίνω βόλτες στην Πλάκα.


Αυτά που αγαπάμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Γράψε και εσύ στο www.heineken.gr/athensmosaic τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα και βάλε τη δική σου ψηφίδα στο πραγματικό μωσαϊκό που θα δημιουργήσουμε μαζί στην καρδιά της πόλης!

#openathens