Πολιτικη & Οικονομια

Bίκυ Καγιά

«Τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζα με τίποτε στην Αθήνα»

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
112261-222313.jpg

iD: Με όπλο μια επιτυχημένη καριέρα που μετράει περισσότερο από 20 χρόνια στο χώρο της μόδας η Βίκυ Καγιά είναι η ιδρύτρια της πρότυπης σχολής μόδας Fashion Workshop. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς σταδιοδρομίας της πέρα από καταξιωμένο μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία μεγάλο αριθμό εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις. To Fashion Workshop by Vicky Kaya θα συμμετέχει φέτος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Joy μέσα από ένα μοναδικό documentary project.

image

 

Tι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτε στην Αθήνα;

Δεν θα άλλαζα με τίποτα τη σχολή μόδας που διατηρώ, το Fashion Workshop που βρίσκεται στο ιστορικό αλλά και παράλληλα εναλλακτικό κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη γειτονιά του Ψυρρή. Η μοναδικότητα αυτής της γειτονιάς και η θετική ενέργεια που περιβάλλει τη περιοχή αυτή με έκανε εξάλλου να εγκαταστήσω εκεί το Fashion Workshop.

Ποια είναι η αγαπημένη σου βόλτα;

Βρίσκω άκρως αναζωογονητικό έναν περίπατο ξεκινώντας από την περιοχή της αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς και καταλήγοντας στο επιβλητικό μουσείο της Ακρόπολης. Η εν λόγω διαδρομή με βοηθά να φορτίσω τις μπαταρίες μου κ πάντα γεμίζω με όμορφα και θετικά συναισθήματα διασχίζοντάς την.

 


Αυτά που αγαπάμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Γράψε και εσύ στο www.heineken.gr/athensmosaic τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα και βάλε τη δική σου ψηφίδα στο πραγματικό μωσαϊκό που θα δημιουργήσουμε μαζί στην καρδιά της πόλης!

#openathens

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.