Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μπαλάσκας

 «Τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζα με τίποτε στην Αθήνα»

Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

iD: Ο Κυριάκος Μπαλάσκας ασχολείται επαγγελματικά με το tattoo τα τελευταία 10 χρόνια. Εξειδικεύεται στα watercolor tattoos και είναι ιδιοκτήτης του studio Darkside Tattoo Society στο Κολωνάκι (ναι, είναι μεγάλος Star Wars fan). Είναι διοργανωτής του Athens International Tattoo Convention και αυτή την περίοδο ετοιμάζει το anniversary party του DarkSide στις 7 Νοεμβρίου για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

image

Moritz Hillebrand Photography

Moritz Hillebrand Photography 

Tι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτε στην Αθήνα;

Την εικόνα με τις παρέες που γελάνε όρθιες ή καθισμένες σε στενάκια ή τραπέζια έξω από φαγάδικα και μπαρ τα καλοκαίρια. Ειδικά όταν φαίνεται και από κάπου η Ακρόπολη.

Ποια είναι η αγαπημένη σου βόλτα;

Μου αρέσει πολύ το Σύνταγμα και μάλιστα την ημέρα. Μου αρέσει που έχει τόσο κόσμο και βαβούρα. Μου δίνει ενέργεια.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα άλλαζες στην πόλη;

Θα ήθελα να είναι πιο καθαρή και να είναι πιο φιλόξενη προς τους ανθρώπους με αναπηρίες (τα πεζοδρόμια δεν παλεύονται). Εύχομαι επίσης να έρθει η μέρα που δεν θα βλέπουμε ανθρώπους παρατημένους να κοιμούνται σε σκαλιά και παγκάκια. Προς το παρόν καλό είναι να συνεχίσουμε να βοηθάμε ο καθένας όπως μπορεί.


Αυτά που αγαπάμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Γράψε και εσύ στο www.heineken.gr/athensmosaic τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα και βάλε τη δική σου ψηφίδα στο πραγματικό μωσαϊκό που θα δημιουργήσουμε μαζί στην καρδιά της πόλης!

#openathens