Πολιτικη & Οικονομια

CJ Jeff

«Τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζα με τίποτε στην Αθήνα»

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110581-219206.jpg

 iD Ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους DJ και παραγωγούς της Αθηναϊκής dance σκηνής που ξεκίνησε στα μέσα των nineties σε κλασικά spots όπως τα +Soda και U-Μatic.  Είναι δημιουργός της δισκογραφικής εταιρείας Rhythmetic που εξελίχθηκε σε δημιουργική κοιτίδα νέων καλλιτεχνών.

Tι είναι αυτό που δεν θα άλλαζες με τίποτε στην Αθήνα;

Tην πολυμορφικότητα της. Τη συνύπαρξη των πολιτισμών. Του παλιού με το καινούργιο. Mε τις αντιφάσεις και τις αυτοαναιρέσεις της. Αυτή είναι η μαγεία της. Όσο και να μας δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα με τα μάτια ενός επισκέπτη αυτό θα ήταν το ενδιαφέρον στο να θέλει να την επισκεφτεί ξανά.

Ποια είναι η αγαπημένη σου βόλτα;

Η βόλτα της πρώτης μου γειτονιάς. Από Μακρυγιάννη, Θησείο και Μοναστηράκι. Τόσες πολλές αναμνήσεις.

Tα σχέδια του για το μέλλον;

Tα άμεσα και μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν αυτά που με κάνουν να νιώθω ζωντανός και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω. Ταξίδια, μουσική, διάβασμα. Ξεκινούν οι Πέμπτες μου στο Dybbuk που για να είμαι ειλικρινής μου έχουν λείψει πολύ. Ελπίζω να σας δω στο dancefloor.


Αυτά που αγαπάμε δεν τα αλλάζουμε με τίποτα. Γράψε και εσύ στο www.heineken.gr/athensmosaic τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα και βάλε τη δική σου ψηφίδα στο πραγματικό μωσαϊκό που θα δημιουργήσουμε μαζί στην καρδιά της πόλης!

#openathens 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.