Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης

Το ΝΑΙ θα νικήσει. Η Ελλάδα της Ευρώπης θα νικήσει.

A.V. Guest
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η δική μας γενιά μεγάλωσε σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Οι γονείς μας αγωνίστηκαν για αυτό. Η θέση της Ελλάδας στη Δύση και την Ευρώπη κατακτήθηκε, δεν μας χαρίστηκε. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι μπορεί να κληροδοτήσω στα τρία μου παιδιά μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Το ΌΧΙ στο δημοψήφισμα εκλαμβάνεται από όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες ως άρνηση της Ευρώπης. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχει σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη. Εκεί μας οδηγούν τάχιστα ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.

Τα επόμενα βήματα είναι προδιαγεγραμμένα: χρεοκοπία των τραπεζών, κούρεμα καταθέσεων, ελλείψεις βασικών προϊόντων, κρατικοποιήσεις, οξεία κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση. Ελλοχεύουν κίνδυνοι και απειλές για τη δημόσια τάξη και τη γεωπολιτική σταθερότητα. Το ΌΧΙ ισοδυναμεί με βουτιά σε θολά αχαρτογράφητα νερά. Θα είναι καταστροφικό και μη αναστρέψιμο. Όμως πιστεύω ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν γρήγορα τι διακυβεύεται. Τους έχω εμπιστοσύνη. Πολλές χώρες αγωνίζονται σήμερα να πλησιάσουν την Ευρώπη, εμείς θα φύγουμε οικειοθελώς;

Θα διασφαλίσουμε στα παιδιά μας το ευρωπαϊκό τους μέλλον με κάθε θυσία, όπως οφείλουμε. Είμαι αισιόδοξος. Το ΝΑΙ θα νικήσει. Η Ελλάδα της Ευρώπης θα νικήσει. Την Κυριακή ανανεώνουμε και ενισχύουμε τον ευρωπαϊκό μας προσανατολισμό. Την Κυριακή κάνουμε μια νέα αρχή στην σχέση μας με την Ευρώπη.

Ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο Ευρώ. ΝΑΙ στην ευημερία της νέας γενιάς.


*Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Βουλευτής Β' Αθηνών Νέας Δημοκρατίας