- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 23χρονος - Τι υποστήριξε - Φέρεται να ομολόγησε την πράξη του
Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται ο 23χρονος που σκότωσε τον θείο του και έναν φίλο του στον Άγιο Αθανάσιο στο Αίγιο.
Σύμφωνα με το tempo24.news, σήμερα (14.4) ο 23χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή Αιγίου. Ο 23χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ δεν δέχθηκε τον ορισμό δικηγόρου.
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τι είπε στην απολογία του ο 23χρονος
Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, o κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι διαπληκτίστηκε έντονα με τον 44χρονο φίλο του, τον έπιασε αμόκ και του επιτέθηκε με το σιδερένιο πόδι του τραπεζιού, ενώ είπε ότι δεν αντιδίκησε με τον 64χρονο θείο του, αλλά ήταν σε σύγχυση και εκτός εαυτού, προκαλώντας το τραγικό αποτέλεσμα σκοτώνοντας τους δύο άνδρες.
Μετά το τέλος της απολογίας του οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό, όπου θα εκτιμηθεί και ψυχιατρικά η κατάσταση του.
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: O 23χρονος είχε απασχολήσει για δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας
Οι πρώτες ενδείξεις τον θέλουν να μπήκε στο σπίτι του 64χρονου θείου του και με το σιδερένιο πόδι ενός τραπεζιού να χτύπησε μέχρι θανάτου τον ίδιο και έναν φίλο του 44 ετών. Ο 23χρονος μπήκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στο Αίγιο όπου διέμενε ο θείος του και σε κατάσταση εκτός εαυτού, έσπασε αρχικά το τραπέζι της κουζίνας, ενώ στη συνέχεια άρπαξε ένα σιδερένιο πόδι από αυτό, και άρχισε να χτυπάει με μανία τον θείο του και τον 44χρονο φίλο του, τραυματίζοντας τους θανάσιμα.
Για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος κάνουν λόγο οι συγγενείς. Ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ δύο φορές μέλη της οικογένειάς του είχαν κάνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News. «Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό το πράγμα. Το παιδί είχε μπλέξει και με παρέες εδώ στο Αίγιο και έκανε χρήση ουσιών είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο Ρίο».
Ο νεαρός δράστης συγκεκριμένα εμπλέκεται σε περιστατικά βίας, τα τελευταία τρία χρόνια, από τον Απρίλιο του 2022, οπότε η αδελφή του τον μήνυσε για εξύβριση. Τότε είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική. Λίγο αργότερα, την ίδια χρονιά και ενώ είχε επιστρέψει στο Αίγιο, τον μήνυσε και η σύντροφός του για εξύβριση και απειλή και επέστρεψε στο ψυχιατρείο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο 23χρονος το 2022, είχε απασχολήσει για δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, για τα οποία σε βάρος του σχηματίστηκαν δικογραφίες αυτόφωρης διαδικασίας από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες.
Στη μία περίπτωση, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα και κατόπιν σχετικής παραγγελίας διατάχθηκε η ψυχιατρική του εξέταση, οπότε συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική (διευκρινίζεται από την αστυνομία ότι, από τη στιγμή που το άτομο δεν τελεί υπό καθεστώς κράτησης, οι αστυνομικές Αρχές δεν ενημερώνονται σχετικά με τη χορήγηση εξιτηρίου από νοσηλευτική δομή).
Στη δεύτερη περίπτωση, οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στην αρμόδια Εισαγγελία, απ’ όπου έλαβε ρητή δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερος.
Κατά το ίδιο έτος, για διαφορετικό ωστόσο λόγο, οδηγήθηκε εκ νέου σε ψυχιατρική κλινική. ενώ είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει o 23χρονος
Δύο ημέρες πριν το έγκλημα, ο 23χρονος, σε κατάσταση αμόκ, είχε πάει και πάλι στον θείο του και τον απειλούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων.