- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη του Αντώνη Καφετζόπουλου
Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν ο ηθοποιός τους έδειξε τα όπλα
Αντώνης Καφετζόπουλος: Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη του ηθοποιού - Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν είδαν τα όπλα
Μια καταγγελία στον Εισαγγελέα των δικαστηρίων Ηρακλείου Κρήτης, στάθηκε η αφορμή ώστε οι αστυνομικοί να φτάσουν στην εξώπορτα του σπιτιού του γνωστού ηθοποιού Αντώνη Καφετζόπουλου αναζητώντας όπλα. Η μαρτυρία του καταγγέλλοντα στον Εισαγγελέα, ήταν συγκεκριμένη, με αποτέλεσμα ο δικαστικός λειτουργός να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ηθοποιού που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Αντώνη Καφετζόπουλου στον Άλιμο και χτύπησαν την πόρτα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ο ηθοποιός σάστισε μόλις ενημερώθηκε για το ένταλμα έρευνας που υπήρχε σε βάρος του. Ο ίδιος, προθυμοποιήθηκε και έφερε τα τέσσερα όπλα που είχε στην κατοχή του, ένα περίστροφο και τρία πιστόλια μαζί με τις γεμιστήρες και σφαίρες. Τα όπλα όμως ήταν αβολίδωτα. Δηλαδή όπλα κρότου. Πρόκειται για όπλα που χρησιμοποιούνται σε θεατρικές παραστάσεις και άλλα γυρίσματα, ανέφερε ο ηθοποιός κατά την διάρκεια των εξηγήσεων του. Ωστόσο οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον προσαγάγουν στο τμήμα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης.
Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Αθηνών, ο γνωστός ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν επρόκειτο για κανονικά όπλα αλλά για όπλα κρότου. Τα πιστόλια αυτά, δέχονται ειδικές σφαίρες οι οποίες δεν διαθέτουν βολίδα, έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο χρήσης, οι σφαίρες μπαίνουν κανονικά στη γεμιστήρα όπως στα πραγματικά όπλα, αλλά η σημαντική τους διαφοροποίηση είναι πως οι σφαίρες, δεν έχουν βολίδα. Δηλαδή δεν υπάρχει μεταλλικό τμήμα που να εκτινάσσεται, όπως συμβαίνει με τις κανονικές σφαίρες.
Ο ηθοποιός θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου μόλις οριστεί η δικάσιμος όπου θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενα του, ενώ τα όπλα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανήλικοι και νεαροί ενήλικες παγίδευαν άνδρες μέσω εφαρμογών και τους λήστευαν σε απομονωμένα σημεία
Έκκληση από την οικογένειά του
Ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο «Τζάνειο» νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Ο 50χρονος αναβάτης εργαζόταν σε κτηνοτροφική μονάδα
Αποκαλύψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών με τους ανήλικους μαθητές
«Δεν υπάρχει το σενάριο να ”καταπλακώθηκε” από εμάς», λέει μητέρα του μωρού
Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Τι έδειξε η έρευνα της Opinion Poll για το αγαπημένο γλυκό των Χριστουγέννων
Η συνειδητή επιλογή της καλοσύνης δεν είναι αδυναμία, είναι δύναμη
Οι ξενοδόχοι κάνουν λόγο για πτώση που σε πολλές περιοχές αγγίζει ή και ξεπερνά το 50%
Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσε καταλήψεις ετών
Ένας μικρός οδηγός για να μην παρασύρεστε από την απροθυμία περιγραφής της πραγματικότητας
Ένας 52χρονος και ένας 56χρονος επιτέθηκαν με γροθιές σε 13χρονο εντός του γηπέδου
Γνώριζαν το πότε θα κουβαλούσε τις εισπράξεις
«Έξι του μήνα έχει διακόσια ευρώ να φέρεις, να ξέρεις» - Η αστυνομία συνέλαβε 12 μέλη, έξι εκ των οποίων ανήλικοι
Η Πολυξένη Μπέρδου και η Σοφία Σαββίδου έχασαν τη ζωή τους όταν τους επιτέθηκε έξω από τον χώρο εργασίας τους
Συνελήφθη η υπεύθυνη του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις - Συνέλευση για τον καθορισμό των επόμενων κινήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.