- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
«Θα σας καρφώσω το κατσαβίδι στο κεφάλι»: Οι χειρόγραφες σημειώσεις του δράστη στο Κορωπί
«Εγώ είμαι η αρχή και το τέλος που θα σας βρει»
«Θα σας καρφώσω το κατσαβίδι στο κεφάλι»: Οι χειρόγραφες σημειώσεις του δράστη στο Κορωπί
Σοκ προκαλούν οι χειρόγραφες σημειώσεις του 51χρονου δράστη ο οποίος προκάλεσε πανικό την Κυριακή το πρωί στο Κορωπί. Ο δράστης, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη λεωφορείου και, λίγο αργότερα, εισέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, τραυματίζοντας τρεις αστυνομικούς.
Ειδικότερα, ο άνδρας λίγο πριν καταλήξει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο στο Κορωπί, τραυμάτισε στο μάτι και έναν άνθρωπο που βρισκόταν στη στάση.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, ο άνδρας έχασε το μάτι του όπως ανέφερε η σύζυγός του.
Στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά ήρθαν οι χειρόγραφες σημειώσεις του 51χρονου δράστη. Γράφοντας με κεφαλαία γράμματα απειλεί, καθώς όπως αναφέρει σε ένα από τα σημειώματα «εγώ είμαι η αρχή και το τέλος που θα σας βρει».
«Δεν παίρνετε από λόγια γι΄αυτό θα σας καρφώσω το κατσαβίδι μέσα στο κεφάλι», έγραφε ο δράστης σε μία από τις σημειώσεις του.
«Τα ζώα έχουν μεγαλύτερη αξία από αυτούς τους ανθρώπους που υπάρχουν σήμερα». «Ποιος είναι αυτός σε κάθε δημόσια υπηρεσία που αδιαφορεί για τη δικαιοσύνη», είχε γράψει μεταξύ άλλων ο 51χρονος.
«Σαν θηρίο με χτυπούσε στο κεφάλι»
Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου τραυματίστηκε στο κεφάλι από το κατσαβίδι που χρησιμοποίησε ως όπλο ο 51χρονος.
«Άκουσα ξαφνικά φασαρία από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, φωνές και σπασίματα. Έτρεξα να δω τι συμβαίνει. Μόλις μπήκα στο γραφείο είδα εκτός εαυτού το δράστη να χτυπά τον συνάδελφο αστυνομικό και εκείνος να προσπαθεί να αμυνθεί ταυτόχρονα να τον ακινητοποιήσει», εξήγησε αρχικά.
«Έπεσα και εγώ πάνω του να τον σταματήσω και τότε σαν θηρίο άρχισε να μου χτυπά το κεφάλι. Το γραφείο είχε γεμίσει αίματα και εμείς ήμασταν τραυματισμένοι» πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη η υπεύθυνη του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις - Συνέλευση για τον καθορισμό των επόμενων κινήσεων
Αυξημένη κίνηση στους σταθμούς - Πότε θα επαναληφθεί το μέτρο
«Δεν τους γνώριζα, δεν έχω καμία σχέση», είπε ο 30χρονος
Ο 15χρονος είχε εξαφανιστεί στις 1 Δεκεμβρίου - Δύο προσαγωγές
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων εξάρθρωσε κύκλωμα μετά από καταγγελία
Ο δράστης «χτυπούσε» καταστήματα και σπίτια, αφαιρώντας μετρητά και κοσμήματα
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και πλαστές πινακίδες
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άνδρα από το σφηνωμένο όχημα
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι γύρω από την πλατεία μετά τα μεσάνυχτα
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα - Άνοιγμα διοδίων και λωρίδων το Σαββατοκύριακο
Εκπαίδευση με βάση τα επιστημονικά δεδομένα
Άγνωστο άτομο άνοιξε πυρ σε κατάστημα πώλησης χαλιών
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή
«Στα γόνατα θα πέσεις για να μου πεις συγγνώμη»
Δεσμεύονται ότι τις ημέρες των εορτών θα αφήνουν ελευθέρους τους δρόμους για την ομαλή διέλευση των εκδρομέων
Καταδικάστηκε ερήμην - Πώς προσέγγισε τους γονείς
Πώς έγινε το τροχαίο στον Πλατύκαμπο
Τι αναφέρει η μαρτυρία της μητέρας
Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια του θανάτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.