- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Μου είχε πει ότι ο σύζυγός της ήταν λίγο νευρικός» είπε φίλη της 44χρονης
Συγκλονισμένοι είναι γείτονες και συγγενείς από τη φρικτή γυναικοκτονία που έγινε σε πολυκατοικία στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης (12.03).
Ο 53χρονος ήταν αυτός που διέπραξε τη γυναικοκτονία με θύμα τη σύζυγό του, χτυπώντας τη με πολλαπλές μαχαιριές και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πηδώντας από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στη Θεσσαλονίκη.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με γείτονες που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να κάνουν λόγο για ήσυχους ανθρώπους, που δεν είχαν δώσει δικαιώματα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, ο οποίος πήγε στο διαμέρισμα μόλις έμαθε τι έγινε, υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι δεν μάλωνε.
Πάντως, φίλη της 44χρονης ανέφερε ότι της είχε πει ότι ο 53χρονος ήταν νευρικό, αλλά όχι βίαιος. «Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν ήσυχη και πρόσεχε μόνο τα παιδιά της. Πολύ ήρεμη, πάντα χαμογελαστή. Μου είχε πει ότι ο σύζυγός της ήταν λίγο νευρικός, αλλά όχι ότι ήταν βίαιος», είπε φίλη του θύματος.
Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένες οι κόρες του ζευγαριού
Τραγικές φιγούρες οι δύο κόρες του ζευγαριού, ηλικίας 21 και 16 ετών, οι οποίες απουσίαζαν από το σπίτι όταν ο 53χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία, κι ο ίδιος πραγματοποίησε «άλμα θανάτου» από το μπαλκόνι.