Φιλιππίδης: «Το αίσθημα είναι ότι η δικαιοσύνη δεν θα τον πειράξει» λέει ο σκηνοθέτης του 50-50
Tι άλλο είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος


Φιλιππίδης: «Το αίσθημα είναι ότι η δικαιοσύνη δεν θα τον πειράξει» λέει ο σκηνοθέτης του 50-50
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του 50-50 Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και το γεγονός πως δεν διατηρούν καλές σχέσεις.
«Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει δύο σκέλη. Ένα το προσωπικό επειδή ο κ. Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός, αλλά έχει κι ένα δεύτερο που ίσως αυτό κάνει τον κόσμο να ασχολείται περισσότερο, ότι η δικαιοσύνη είναι σαν ένας ιστός αράχνης όπου τρώει τα μικρά κι αδύναμα έντομα, αλλά τα μεγάλα θα φύγουν από τον ιστό. Υπάρχει μία αίσθηση ότι αν κάποιος έχει δυνατούς φίλους κι είναι γνωστός, δυνατός και πλούσιος ότι θα ξεφύγει από τον ιστό της αράχνης και δεν θα τον πειράξει η δικαιοσύνη.» πρόσθεσε ο Βασίλης Θωμόπουλος και συνέχισε:
«Παρακολουθούμε μία μάχη που παλεύουν με έναν πολύ διάσημο και το κοινό αίσθημα είναι ότι η δικαιοσύνη δεν θα τον πειράξει αυτόν. Είτε η δικαιοσύνη τον αθωώσει είτε τον κρίνει ένοχο για εμένα δεν σημαίνει ότι είναι έτσι τα πράγματα. Είναι η απόφαση που θα βγάλουν κάποιοι άνθρωποι σύμφωνα με τα στοιχεία που θα έχουν. Την αλήθεια την ξέρει ο ίδιος και τα κορίτσια.»
Θα ήθελε να τον δει να επιστρέφει στο θέατρο; «Δεν έχει πρέπει. Ο Κώστας Βουτσάς έλεγε πάντα ότι στον θέατρο δεν πας, αλλά σε φωνάζει. Αν τον φωνάξει το θέατρο, νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που είναι η ζωή του. Τον έχω σε εκτίμηση σαν ηθοποιό. Σε εμάς η ζωή έφερε διάφορα προβλήματα και δεν έχουμε καλές σχέσεις. Δεν ξέρουμε τι θα φέρει η ζωή και πως θα είμαστε. Εγώ δεν λέω ποτέ. Δεν είναι στις προτεραιότητές μου εδώ και 20 χρόνια. Θα του μιλούσα. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Έχουμε ζήσει πολλά χρόνια μαζί. Αυτό δεν σημαίνει -μην με παρεξηγήσετε- ότι δεν πονώ για τα κορίτσια που επίσης γνωρίζω για αυτά που πέρασαν.»
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο
Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε προ μηνός για τον πελάτη του υπογραμμίζοντας ότι αυτό το έτος, το 2025 θα είναι ορόσημο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ο κατηγορούμενος δίνει μάχη για να αποδείξει την αθωότητά του. Έτσι και ο Πέτρος Φιλιππίδης θα δώσει μάχη ώστε αυτό που συνέβη στις κατηγορίες για βιασμό που αθωώθηκε, να συμβεί και στις δύο απόπειρες. Εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν καταφέρει να πείσει για την αθωότητά του, αυτό θα σημάνει ότι το 2025 θα είναι ένα έτος που θα υπάρξει γι’ αυτόν κοινωνικός και βιολογικός θάνατος. Ελπίζω ότι το δικαστήριο θα πειστεί για την αθωότητά του», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται από το Λιμενικό
Μικρές ειρηνικές επαναστάσεις στη σκιά του Κυπριακού
Πραγματοποιούσε θεραπευτικές συνεδρίες ειδικής αγωγής στα σπίτια ανηλίκων
Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ
Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής
Προσήχθη 15χρονος και οι γονείς του
Η τελευταία επικοινωνία με τη σύζυγό του και η εικόνα από κάμερες ασφαλείας
Άφαντη η μητέρα της ανήλικης
Κατά την εκφόρτωση των οχημάτων
Με πληροφορίες εκ των έσω έδρασαν οι εκτελεστές του 55χρονου
Στο αμάξι επέβαιναν δύο ανήλικα παιδιά
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο
Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα, γνωστός στις Αρχές – Είχαν προσπαθήσει να τον εκτελέσουν στο παρελθόν
Ο μουσικός βλέπει μόνο 10% - Περίμενε 3,5 ώρες για να τον παραλάβει ασθενοφόρο
Εντοπίστηκε καμένο το όχημα των δραστών - Ερευνώνται τα κίνητρα
Σε σοβαρό κίνδυνο η ζωή ενός ατόμου - Οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.