- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Απέδρασε κρατούμενος από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας - Ήταν προφυλακισμένος για διακίνηση ναρκωτικών - Το έσκασε από το παράθυρο του μπάνιου
Σε εξέλιξη είναι από την ΕΛΑΣ η έρευνα για τον εντοπισμό 43χρονου κρατούμενου από τη Βουλγαρία που απέδρασε το βράδυ του Σαββάτου από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος κρατούμενος, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για διακίνηση ναρκωτικών, ισχυρίστηκε ότι ήταν άρρωστος και έτσι μεταφέρθηκε από σωφρονιστικούς υπάλληλους στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ο 43χρονος ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, όπου κατάφερε να δραπετεύσει μέσα από το παράθυρο του μπάνιου και αναζητείται από την Αστυνομία.
Εντωμεταξύ συνελήφθησαν οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που συνόδευαν τον κρατούμενο στο νοσοκομείο.