Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι σχεδίαζαν απόδραση με όμηρο σωφρονιστικό υπάλληλο
Τι βρέθηκε σε ξαφνικό έλεγχο


Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι σχεδίαζαν απόδραση με όμηρο σωφρονιστικό υπάλληλο -
Ένας Τούρκος μαφιόζος που είχε εμπλοκή στην 6απλή δολοφονία ομοεθνών του, μελών άλλης μαφιόζικης οργάνωσης, στη Λούτσα πριν από δύο χρόνια, είναι ένας εκ των 20 ατόμων που σύμφωνα με την αστυνομία σχεδίαζαν να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι δράστες, είχαν καταφέρει να αποκτήσουν, με τη βοήθεια σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Κορυδαλλού που αναζητείται, ένα πιστόλι των 9 χιλ. με 19 σφαίρες, ένα κινητό τηλέφωνο, υπνωτικό σε σκόνη και άλλα αντικείμενα τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν λίγο πριν την απόπειρα απόδρασης από το σωφρονιστικό κατάστημα, εκτιμούν οι αστυνομικοί. Το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος είχε πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες πως επίκειται απόδραση από τον Κορυδαλλό από συγκεκριμένη ομάδα ποινικών. Πρόκειται για Έλληνες, Αλβανούς και Τούρκους βαρυποινίτες οι οποίοι σκόπευαν, όπως όλα δείχνουν, να ακινητοποιήσουν σωφρονιστικό υπάλληλο με το υπνωτικό, να τον πάρουν ως όμηρο και εν συνεχεία να φύγουν από τον Κορυδαλλό με τρόπο που ακόμη διερευνάται.
Τι βρέθηκε σε ξαφνικό έλεγχο στις φυλακές Κορυδαλλού
Η ξαφνική επιχείρηση στα κελιά των υπόπτων είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν τα αντικείμενα. Όπλο στις φυλακές Κορυδαλλού δεν εντοπίζεται για πρώτη φορά, καθώς λίγες φορές κατά το παρελθόν έχουν βρεθεί πιστόλια με σφαίρες. Πρόκειται για το κελί Τούρκων μαφιόζων, οι οποίοι όμως όλοι αρνήθηκαν ότι γνώριζαν για την ύπαρξη του. Για αυτό τον λόγο, οι αστυνομικοί έχουν στείλει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια τα ανευρεθέντα αντικείμενα προκειμένου να εξεταστούν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, μήπως και διαπιστωθεί ποιος είχε πιάσει το όπλο.
Οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Εκβιαστών συνεχίζονται καθώς πρέπει να εντοπιστεί ο σωφρονιστικός υπάλληλος που βοήθησε τους βαρυποινίτες να αποκτήσουν όπλο, σφαίρες και κινητό τηλέφωνο, ενώ σε βάρος των 20 δραστών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί ναρκωτικών και του νόμου σχετικά με τα μέτρα διασφάλισης της κοινωνικής ειρήνης σε συνδυασμό με ηθική αυτουργία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εντοπίστηκε στην καμπίνα του - Προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας
Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα κλείσουν
Σε ποιες περιπτώσεις ενεργοποιήθηκε
Την είδηση έκανε γνωστή η Έυα Θεοτοκάτου
Η δημοσιογράφος πέθανε σε ηλικία 59 ετών
Σε ηλικία 63 ετών - Συμμετείχε σε σειρά ληστειών, απαγωγών και αποδράσεων
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσύνδεσης από τη μηχανική υποστήριξη
Που έπεσε το μεγαλύτερο ύψος βροχής
Το περιστατικό συνέβη όταν μια 72χρονη υποβάλλονταν σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση
Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.