Ελλαδα

Φθιώτιδα: Φυλάκιση 2.5 ετών σε άνδρα που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Την χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Φθιώτιδα: Φυλάκιση 2.5 ετών σε άνδρα που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του - Την χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα

Ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε έναν 56χρονο αλλοδαπό, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαρτίου ξυλοκόπησε άγρια τη 42χρονη σύντροφό του σε περιοχή της Λοκρίδας στη Φθιώτιδα. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι και, χωρίς κάποια αφορμή, επιτέθηκε στη γυναίκα χτυπώντας τη με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η γυναίκα, τραυματισμένη και αιμόφυρτη, κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών έφτασαν άμεσα στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του 56χρονου, ενώ η 42χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε σοβαρούς τραυματισμούς, μεταξύ των οποίων και κάταγμα σε πλευρό.