- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πύργος: ΑΤΜ πέταξε δεσμίδα με πενηντάευρα χωρίς συναλλαγή - Πολίτης παρέδωσε τα χρήματα στις Αρχές
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/3) στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όταν από μηχάνημα ΑΤΜ τράπεζας εκτοξεύτηκε προς τα έξω μια δεσμίδα χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ, χωρίς να βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια συναλλαγή. Το συμβάν προκάλεσε έκπληξη τόσο στους περαστικούς όσο και στους υπεύθυνους του τραπεζικού καταστήματος.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας πολίτης που στεκόταν δίπλα στο ΑΤΜ και αμέσως παρέδωσε τη δεσμίδα στους αρμόδιους υπαλλήλους. Η πράξη του χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα έντιμη και του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, επισημαίνοντας πως υπό διαφορετικές συνθήκες, ίσως να μην είχαν την ίδια τύχη.
Μετά το συμβάν, το ΑΤΜ — το οποίο είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στο σημείο — τέθηκε εκτός λειτουργίας για το κοινό, προκειμένου να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τη δυσλειτουργία. Οι τεχνικοί της τράπεζας αναμένεται να εξετάσουν το μηχάνημα για τυχόν σφάλματα ή τεχνικά προβλήματα στο σύστημα.