Ελλαδα

Φωτιά σε αποθήκη καταστήματος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η αιτία πρόκλησης της φωτιάς παραμένει άγνωστη

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Φωτιά σε αποθήκη καταστήματος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Η αιτία πρόκλησης της φωτιάς παραμένει άγνωστη

Υπό έλεγχο τέθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι.

Η φωτιά ξέσπασε στην αποθήκη γνωστού καταστήματος που βρίσκεται εντός του αεροδρομίου, προκαλώντας πανικό στους εργαζόμενους αλλά και τους τουρίστες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο.

Οι 16 πυροσβέστες που έφτασαν επιτόπου κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες προτού αυτές επεκταθούν. Η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη ενώ οι ζημιές στην τοιχοποιεία της αποθήκης είναι μικρές.

Αντιθέτως, οι καταστροφές στο εμπόρευμα, σύμφωνα με μια πρόχειρη εκτίμηση είναι αρκετές. Για λόγους ασφαλείας οι πυροσβέστες θα παραμείνουν για αρκετή ώρα στο σημείο, πέραν της διερεύνησης των αιτιών, και για λόγους ασφαλείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.