Ελλαδα

Αγρίνιο: Έγινα μπλε, δεν μπορούσα να ανασάνω, λέει ο 38χρονος που κατάπιε αγκίστρια ενώ έτρωγε χταπόδι

Ο άνδρας περιέγραψε την περιπέτειά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγρίνιο: 38χρονος έφαγε χταπόδι με αγκίστρι - Διακομίστηκε στην Αθήνα
Αγρίνιο: 38χρονος έφαγε χταπόδι με αγκίστρι - Διακομίστηκε στην Αθήνα © AgrinioNews

Αγρίνιο: Τι λέει ο 38χρονος που κατάπιε αγκίστρια ενώ έτρωγε χταπόδι - Ο άνδρας περιέγραψε την περιπέτειά του

Τρία αγκίστρια κατάπιε μαζί με το χταπόδι που έτρωγε ο 38χρονος Νίκος από το Αγρίνιο. Ο άνδρας, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, πήγε στο νοσοκομείο και από εκεί μεταφέρθηκε στο Γεώργιος Γεννηματά στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή τους. 

«Εγώ το έπιασα το χταπόδι. Δεν είναι δικά μου αγκίστρια αυτά, αυτά τα αγκίστρια είχαν ψαρευτεί. Ψαράς ψάρευε για ψάρι και έπεσε πάνω στο χταπόδι που κατάπιε το ψάρι και τα χώνεψε μέσα στο κρέας του. Είχαν θρέψει μέσα στο κρέας του αλλά είναι τόσο ψιλά. Ψωμί και χταπόδι μαζί το κατάλαβα όταν πήγε πίσω από τη γλώσσα», ανέφερε ο άνδρας από το Αγρίνιο σήμερα (24.3) μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Κάτι καρφώθηκε στον λαιμό και βάζω χέρι γιατί μου κόπηκε την ανάσα και το γύρισα. Δεν το κατάπια, σταμάτησε στον οισοφάγο. Κόπηκε η ανάσα μου και έβαλα το δάχτυλο και το γύρισα το αγκίστρι μέσα». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d8ochjs9e7y1)

«Χθες έκανα το βράδυ χειρουργείο. Ο ωτορινολαρυγγολόγος, ο άνθρωπος με υποδέχτηκε και μου έβγαλε πλάκα και είδε τα αγκίστρια μέσα. Και μου λέει, κατευθείαν παραπεμπτικό γιατί δεν έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα στο Αγρίνιο για να μπορέσουν να μου το βγάλουν. Τα άλλα τα νοσοκομεία δεν με δεχόταν, κανένα τώρα είμαι στο “Γεννηματά” και σε λίγο θα πάρω εξιτήριο. Είμαι 90% όπως ήμουν πριν», είπε ο 38χρονος για την περιπέτειά του. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.