Ελλαδα

Μητέρα και πατριός θέλατε τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: Καταπέλτης οι δικαστικές αρχές Ηρακλείου

«Το χτυπούσατε με ξύλινο γκλοπ»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητέρα και πατριός θέλατε τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: Καταπέλτης οι δικαστικές αρχές Ηρακλείου

Κακοποίηση 3χρονου Άγγελου στο Ηράκλειο Κρήτης: Καταπέλτης οι δικαστικές αρχές για μητέρα και πατριό

Στοιχεία από το ένταλμα προσωρινής κράτησης της μητέρας και του πατριού του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης έδωσε στη δημοσιότητα το Star.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, μητέρα και πατριός είχαν ως σκοπό να σκοτώσουν το παιδί. «Είχατε σκοπό τον θάνατο του παιδιού. Βρισκόσασταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ξέρατε τι κάνατε όχι μόνο την ημέρα που το παιδί έπεσε σε κώμα αλλά και προηγούμενες ημέρες». 

Όπως αναφέρει το Star, στο ένταλμα καταγράφεται σχετικά με τον πατριό«Με τη συγκατηγορούμενή σου καταφέρατε στον ανήλικο με ανθρωποκτόνο δόλο και ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πολλαπλά και σφοδρότατα πλήγματα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι με τα χέρια (γροθιές) και τα πόδια σας καθώς και με τη χρήση ενός ξύλινου ρόπαλου (γκλοπ) και δύο ξύλινων τμημάτων πλακέ – μερών βρεφικής κούνιας, προκαλώντας του εκτεταμένες βαρύτατες σωματικές κακώσεις σε όλο το σώμα και στο κεφάλι», αναφέρουν οι δικαστικές αρχές.

«Του προκαλούσατε εγκαύματα, σβήνοντας αναμμένα τσιγάρα στα χέρια, τα πόδια, τη γενετική περιοχή και σε έτερα σημεία του σώματός του και περαιτέρω του προκαλούσατε εγκαύματα με πυρακτωμένο τμήμα μεταλλικού αναπτήρα», τονίζεται στο ένταλμα.