Ελλαδα

Χανιά: Οδηγός επιτέθηκε σε εργαζόμενο του δήμου

Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xania

Χανιά: Οδηγός επιτέθηκε σε εργαζόμενο του δήμου - Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στα Λενταριανά Χανίων, όταν ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε απρόκλητα σε όχημα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων, τραυματίζοντας έναν εργαζόμενο κατά τη διάρκεια της βάρδιας του.

Όπως ανέφερε η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Νίκη Αποστολάκη, σε σχετικές δηλώσεις της στο zarpanews.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 8 το πρωί στη διασταύρωση των οδών Παπαναστασίου και Βρυσών. Οι πληροφορίες προέρχονται από την αναφορά του ίδιου του υπαλλήλου που δέχθηκε την επίθεση.

Ο δράστης, ο οποίος επέβαινε σε άλλο όχημα, έκανε νοήματα για να του δοθεί προτεραιότητα, κάτι που οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΧ πράγματι έκαναν. Αντί όμως να συνεχίσει την πορεία του, στάθμευσε, βγήκε από το αυτοκίνητό του και πλησίασε το υπηρεσιακό βαν.

Χωρίς καμία προειδοποίηση, έσπασε το τζάμι της πόρτας, άρπαξε τον υπάλληλο από τη θέση του συνοδηγού και άρχισε να τον χτυπά με μανία. Μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και η αστυνομία τον αναζητά, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω εξετάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ellinika Hoaxes: Αυτοί οι δύο πίνακες του Κατσαδιώτη δεν ήταν εκθέματα της Πινακοθήκης
Ellinika Hoaxes: Αυτοί οι δύο πίνακες του Κατσαδιώτη δεν ήταν εκθέματα της Πινακοθήκης

Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.