Ελλαδα

Κύμη: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από δύο συνομήλικούς του

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολική αίθουσα
Σχολική αίθουσα © EUROKINISSI

Κύμη: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από δύο συνομήλικούς του - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ εφήβων καταγράφηκε στην Κύμη Ευβοίας, με θύμα έναν 16χρονο. Το γεγονός έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και στη συνέχεια γνωστοποιήθηκε στις αστυνομικές αρχές από τον ίδιο και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, δύο μαθητές που φοιτούν στο ΕΠΑ.Λ των Κονιστρών επιτέθηκαν στον 16χρονο, με αφορμή προσωπικές διαφορές. Ο ένας τον χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο και στο στήθος, ενώ ο δεύτερος περιορίστηκε σε σπρωξίματα, φραστικές προσβολές και χειρονομίες.

Αμέσως μετά το περιστατικό, η μητέρα του ανηλίκου τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κύμης για προληπτικό έλεγχο. Παρά τις κακώσεις που υπέστη, δεν κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του για περαιτέρω νοσηλεία, καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε καλή.

Παρότι υπεβλήθη καταγγελία, οι γονείς του 16χρονου δήλωσαν πως δεν θα κινηθούν νομικά εναντίον τους. Ωστόσο, οι αρχές προχώρησαν στην κατάρτιση δικογραφίας εις βάρος των γονέων των δραστών, λόγω πλημμελούς εποπτείας των παιδιών τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε «Μικρό μου Πόνι», ούτε χουλιγκανοσυριζαίος
Ούτε «Μικρό μου Πόνι», ούτε χουλιγκανοσυριζαίος

Ένστολοι που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και τις εντολές των ανωτέρων τους και την επίσημη πολιτική είναι επικίνδυνοι, καθώς στερούνται ενός βασικού γνωρίσματος που πρέπει να έχει κάθε στρατιώτης: πειθαρχία

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.