- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αλλάζει ξανά ο καιρός: Πότε επιστρέφει το «καλοκαιράκι» - H πρόγνωση Κολυδά
Πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία


Αλλάζει ξανά ο καιρός: Επιστρέφει το «καλοκαιράκι» - H πρόγνωση Κολυδά - Πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία από εβδομάδα
Καλοκαίρι θα θυμίζει ο καρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρή Κολυδά, με τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή άνοδο εξαιτίας της θερμής μεταφοράς από την Αφρική.
Χαρακτηριστικό του καιρού που θα βρίσκεται «στα πάνω του», όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος στο Facebook, είναι το γεγονός ότι η θερμοκρασία το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης, ανήμερα 25ης Μαρτίου, θα είναι 4 βαθμούς υψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
«Μετά από την έντονη ψυχρή εισβολή που είχαμε στη χώρα μας αλλά και σε μεγάλο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι και πάλι θα επιστρέψει το “καλοκαιράκι” από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος, έγραψε ο Θοδωρής Κολυδάς.
«Η θερμοκρασία στο επίπεδο των 850 hPa (περίπου 1500 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας) τις μεσημεριανές ώρες της ερχόμενης Τρίτης 25/03 στη χώρα μας θα είναι 4 βαθμούς υψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και στην υπόλοιπη Ανατολική Ευρώπη κατά 6 με 7 βαθμούς Κελσίου».
Μάλιστα, από το Σάββατο και κυρίως από την Κυριακή προβλέπεται θερμή μεταφορά από την Αφρική που θα κρατήσει περίπου μέχρι και την 25η Μαρτίου, όπως έγραψε σε άρθρο στην ιστοσελίδα του.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ σε ό,τι αφορά στους ανέμους θα στραφούν σε νοτιάδες από την Κυριακή. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ανέβουν τόσο οι μέγιστες όσο και οι ελάχιστες θερμοκρασίες σχεδόν σε όλη τη χώρα, συνεχίζει.
📈🌡️🌞🌡️O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ "ΠΑΝΩ ΤΟΥ" ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ✅Μετά από την έντονη ψυχρή εισβολή που είχαμε στη χώρα μας αλλά και σε...
Posted by Theodoros Kolydas on Wednesday, March 19, 2025
Ωστόσο, σημειώνει, είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά, την 25η Μαρτίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εγκρίθηκε ο πρώτος ισολογισμός που καταρτίστηκε με βάση το νέο λογιστικό μοντέλο
Η Mercedes-Benz 280 SE υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα της πολιτικής του πορείας
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της κληρονόμου της
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Οι δρόμοι με καθυστερήσεις
Ποιος ήταν ο Άγιος Γεώργιος
Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε σε χώρο παιδικής προστασίας
Ανασύρθηκε με ελικόπτερο Super Puma που τη μετέφερε στο ελικοδρόμιο «Αγαπητός»
Στο νοσοκομείο η μητέρα και ο μικρός του αδερφός
Η εικόνα είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με χθες, οπότε και επέστρεψε ο μεγαλύτερος όγκος των ταξιδιωτών
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.