- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°


Μετρό: Στάση εργασίας σήμερα, Παρασκευή (13/12) - Πώς θα κινηθούν οι συρμοί
Στάση εργασίας για σήμερα, Παρασκευή (13.12), κήρυξαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό.
Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) ανακοίνωσε στάση εργασίας από τις 9μμ έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
«Το σωματείο εργαζομένων ΣΕΛΜΑ, για πολύ σοβαρές συμβατικές και οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν και δεν έχουν επιλυθεί από τους αρμόδιους φορείς, όπως οι ίδιοι έχουν εγγράφως δεσμευτεί, προχωράει σε προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 13/12/2024 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Ζητάμε, να βρεθούν άμεσες λύσεις και να εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι, προκειμένου απρόσκοπτα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, να παρέχουμε ανεμπόδιστα τις υπηρεσίες μας», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το ΣΕΛΜΑ.
Το σωματείο ζητά παράταση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που αφορά 220 εργαζόμενους που έχουν καλύψει λειτουργικά κενά, ενώ διεκδικεί αιτήματα οικονομικά (ανθυγιεινό επίδομα) και θεσμικά (ιδιωτική ασφάλεια και τσεκαπ για τους εργαζόμενους).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας
Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα κλείσουν
Σε ποιες περιπτώσεις ενεργοποιήθηκε
Την είδηση έκανε γνωστή η Έυα Θεοτοκάτου
Η δημοσιογράφος πέθανε σε ηλικία 59 ετών
Σε ηλικία 63 ετών - Συμμετείχε σε σειρά ληστειών, απαγωγών και αποδράσεων
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσύνδεσης από τη μηχανική υποστήριξη
Που έπεσε το μεγαλύτερο ύψος βροχής
Το περιστατικό συνέβη όταν μια 72χρονη υποβάλλονταν σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση
Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά της
Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.