Ελλαδα

Ηγουμενίτσα: Πλοίο με 550 επιβάτες προσάραξε στο λιμάνι λόγω βλάβης

Ανησυχία για τους πραγματικούς λόγους διακοπής του ταξιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηγουμενίτσα: Πλοίο με 550 επιβάτες προσάραξε στο λιμάνι λόγω βλάβης
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στις 7 το απόγευμα το πλοίο μάλλον προσέκρουσε σε αβαθή και οι επιβάτες είδαν την άμμο που σήκωσε η προπέλα του

Το επιβατικό πλοίο Αγία Θεοδώρα, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα έχει διακόψει αυτή την ώρα τον πλου λόγω μηχανικής βλάβης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d57n61momxwx)

Το πλοίο, όπως αναφέρει το epirusgate.gr, έχει σταματήσει και μεταξύ των επιβατών υπάρχει ανησυχία για τους πραγματικούς λόγους διακοπής του ταξιδιού, καθώς αναφέρεται πως πριν τη διακοπή του, ακούστηκε δυνατός θόρυβος. Από τα μεγάφωνα του καραβιού το μήνυμα που μεταδόθηκε είναι πως πρόκειται για μηχανική βλάβη.

Στο πλοίο εκτιμάται ότι επιβαίνουν 550 άνθρωποι που είχαν περάσει στην Κέρκυρα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Επιβάτης στο πλοίο ανέφερε πως στις 7 το απόγευμα το πλοίο μάλλον προσέκρουσε σε αβαθή και οι επιβάτες είδαν την άμμο που σήκωσε η προπέλα του.

Στα 20 λεπτά έγινε η πρώτη ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, ενώ το στίγμα στα κινητά των επιβατών δείχνει ότι το πλοίο βρίσκεται πολύ κοντά στην ακτή του λιμανιού.

Ήδη το πλοίο έχουν προσεγγίσει 2 σκάφη του Λιμενικού για να εξετάσουν την κατάσταση. Το πλοίο έχει πλέον σβηστές τις μηχανές του, αλλά – μέχρι στιγμής – τα σαλόνια και το κατάστρωμα φωτίζονται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Μυθικά Πρόσωπα - Γιώργος Παυριανός | Μια περιπέτεια του «Μικρού Ήρωα»
Podcast Μυθικά Πρόσωπα - Γιώργος Παυριανός | Μια περιπέτεια του «Μικρού Ήρωα» Γιώργου Θαλάσση

Τρία μικρά Ελληνόπουλα, ο Γιώργος Θαλάσσης, η Κατερίνα και ο Σπίθας, αγωνίζονται ηρωικά στη διάρκεια της Κατοχής, κατά των Γερμανών και των Ιταλών κατακτητών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.