Ελλαδα

«Σέρβιραν αλκοόλ χωρίς κανέναν έλεγχο» - Στο νοσοκομείο 8 μαθητές Λυκείου σε κατάσταση μέθης

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ - Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Σέρβιραν αλκοόλ χωρίς κανέναν έλεγχο» - Στο νοσοκομείο 8 μαθητές Λυκείου σε κατάσταση μέθης - Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ - Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

Μαθητές Λυκείων της Αττικής μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης έπειτα από έξοδό τους σε κλαμπ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ανήλικοι μαθητές είχαν πάει στο κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, για εκδήλωση του σχολείου τους. Αργά το βράδυ ένιωσαν αδιαθεσία και άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Έπειτα, ειδοποιήθηκαν οι γονείς των μαθητών.

«Σέρβιραν αλκοόλ χωρίς κανέναν έλεγχο» λέει ο πατέρας μαθήτριας

«Φτάνοντας εγώ εκεί βλέπω μία κατάσταση στην οποία υπάρχουν 4-5 πούλμαν τα οποία φόρτωναν παιδιά, πάνω από 150 με 200 παιδιά έξω στα πεζούλια της Βουλιαγμένης να κάθονται και να περιμένουν είτε γονείς είτε να επιβιβαστούν στα πούλμαν. Και υπήρχαν και 1-2 ασθενοφόρα τα οποία προφανώς είχαν έρθει στον χώρο για να παραλάβουν παιδιά τα οποία δεν αισθανόντουσαν καλά», είπε ένας πατέρας στο Mega για τα όσα είδε έξω από το κλαμπ

Το πρώτο ασθενοφόρο όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega αναχωρεί για το νοσοκομείο Παίδων. Μέσα είναι ένα κοριτσάκι σε κακή κατάσταση μέθης, όπου λίγο αργότερα νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Boυλιαγμένη: Χειροπέδες στον υπεύθυνο για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο

«Κατέληξε να είναι ένα event στο οποίο σέρβιραν αλκοόλ χωρίς κανέναν έλεγχο και προφανώς και κακής ποιότητας αλκοόλ. Κάποια από τα παιδιά τα γνώριζε, μάλιστα ένα από τα παιδιά έκανε κι εμετό πάνω της, ήταν εκτεταμένο δηλαδή η αδιαθεσία ορισμένων παιδιών. Δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός στο αλκοόλ», είπε ο πατέρας μίας μαθήτριας.

Η ανακοίνωση Δήμου Αθηναίων για το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία.