Ελλαδα

28η Οκτωβρίου: Σημαιοφόρος ετών 80! - O κ.Βασίλης, ο μεγαλύτερος μαθητής της Γ' Γυμνασίου

Ο μαθητής από το 2ο Εσπερινό Γυμνάσιο Αθηνών που δίνει το παράδειγμα!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28η Οκτωβρίου: Σημαιοφόρος ετών 80! - O κ.Βασίλης, ο μεγαλύτερος μαθητής της Γ' Γυμνασίου
28η Οκτωβρίου: Σημαιοφόρος ετών 80! - O κ.Βασίλης, ο μεγαλύτερος μαθητής της Γ' Γυμνασίου © ANT1

28η Οκτωβρίου: Σημαιοφόρος ετών 80! - O κ.Βασίλης, ο μεγαλύτερος μαθητής της Γ' Γυμνασίου - Ο μαθητής από το 2ο Εσπερινό Γυμνάσιο Αθηνών που δίνει το παράδειγμα!

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου με τη Θεσσαλονίκη να προετοιμάζεται για τη στρατιωτική παρέλαση, ενώ στην πρωτεύουσα θα παρελάσουν τα σχολεία της Αθήνας.

Τα βλέμματα όμως λίγο πριν τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα έκλεψε ο Βασίλης Παναγιωταρόπουλος. Ο 80χρονος μαθητής της Γ' τάξης του 2ου Εσπερινού Γυμνασίου της Αθήνας είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σε ηλικία μαθητής και αλλά και σημαιοφόρος στην σημερινή παρέλαση, για την 84η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, τόνισε πως επέστρεψε στα θρανία, αφού συνταξιοδοτήθηκε γιατί:«Δεν μπόρεσα να πάω σχολείο όταν έπρεπε και αποφάσισα όταν βγήκα στη σύνταξη να το κάνω». Κρατά επάξια τη σημαία σήμερα αφού είναι και καλός μαθητής αν και δυσκολεύεται λίγο στα αρχαία. Η κυρία Πατεράκη διευθύντρια του σχολείου λέει για εκείνον:«Είναι άριστος μαθητής επιμελέστατος, συνεπέστατος. Παράδειγμα προς όλους μας και κυριως για τη νεολαία. Είναι ένα μήνυμα για τα νέα παιδιά ότι στη ζωή βάζουμε στόχους , τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d579ei6ay0bt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Μυθικά Πρόσωπα - Γιώργος Παυριανός | Μια περιπέτεια του «Μικρού Ήρωα»
Podcast Μυθικά Πρόσωπα - Γιώργος Παυριανός | Μια περιπέτεια του «Μικρού Ήρωα» Γιώργου Θαλάσση

Τρία μικρά Ελληνόπουλα, ο Γιώργος Θαλάσσης, η Κατερίνα και ο Σπίθας, αγωνίζονται ηρωικά στη διάρκεια της Κατοχής, κατά των Γερμανών και των Ιταλών κατακτητών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.