Ελλαδα

«Νιώσαμε ζάλη και ναυτία»: Ένοικοι για τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ 48χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ξενοδοχείο στη Φλώρινα
Φλώρινα: Πώς δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα ένοικοι ξενοδοχείου © kozan.gr

Φλώρινα: Πώς δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα ένοικοι ξενοδοχείου - Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ 48χρονος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το σοβαρό περιστατικό δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα σε ξενοδοχείο στην περιοχή Λιμνοχωρίου Αμυνταίου στη Φλώρινα, όπου 14 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Κυριακής (27.10). 

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ένας 48χρονος έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, μετά το περιστατικό δηλητηρίασης σε ξενοδοχείο της Φλώρινας, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή. Όπως αποκαλύπτεται, ο 48χρονος είχε πάει για τριήμερο στην περιοχή της Φλώρινας και διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τους υπόλοιπους επισκέπτες, ενώ σε καλή κατάσταση νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους αλλά τέσσερα άτομα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d56hm2fzmia1)

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, αρκετοί από αυτούς επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Οι επισκέπτες ένιωσαν δυσφορία, ναυτία και ζάλη. Μάλιστα, ζευγάρι αρχικά θεώρησε ότι έχει υποστεί τροφική δηλητηρίαση και όταν άνοιξαν τα παράθυρα, άρχισαν να αισθάνονται καλύτερα. Αστυνομία και Πυροσβεστική έσπασαν την πόρτα σε άλλα δωμάτια για να απεγκλωβίσουν τους επισκέπτες.

Φλώρινα: Το ξενοδοχείο είχε ανοίξει στις 13 Σεπτεμβρίου

Το ξενοδοχείο είχε ανοίξει μόλις στις 13 Σεπτεμβρίου και πλέον έχει σφραγιστεί. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διαρροή στον λέβητα θέρμανσης με φυσικό αέριο, που προκάλεσε τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου συνελήφθη για παράβαση του ποινικού κώδικα περί σωματικής βλάβης και σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της διαρροής έχει αναλάβει το Α.Τ Αμυνταίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d56fxrzomsux)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.