Ελλαδα

Νέο χειρουργείο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Παραμένει στη ΜΕΘ ο επιχειρηματίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο ο πατέρας του - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο ο πατέρας του - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του © NDP Photo Agency

Νέο χειρουργείο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

 Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου παραμένει μέχρι σήμερα ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το ατύχημα που υπέστη πριν από μία εβδομάδα ενώ κινούνταν πεζός στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Weekenders», ο επιχειρηματίας, Μανώλης Παπακαλιάτης αναμένεται να υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

Το χειρουργείο θα γίνει στον μηρό και αμέσως μετά θα μεταφερθεί σε δωμάτιο. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον, ενώ έχει στο πλευρό του την οικογένειά του, που τον επισκέπτεται καθημερινά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d55lk8asfua1)

Πώς έγινε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/10) στον Άι-Γιάννη της Κνωσού, όταν μηχανάκι παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη, που εκείνη την ώρα επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τον 76χρονο, καθώς επίσης και έναν ανήλικο, που ήταν συνοδηγός του δικύκλου. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με τον γνωστό επιχειρηματία να φέρει βαρύτατα τραύματα στα κάτω άκρα. Ο ανήλικος ευτυχώς φέρει ελαφρά τραύματα.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.