Ελλαδα

Προφυλακιστέα η 50χρονη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Κατέρρευσε στο άκουσμα της απόφασης

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Προφυλακιστέα η 50χρονη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα - Κατέρρευσε στο άκουσμα της απόφασης 

Το δρόμο για τις φυλακή πήρε η 50χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Μετά την πολύωρη απολογία της 50χρονης οικιακής βοηθού στον ανακριτή, ο τελευταίος με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για τη δολοφονία που συγκλόνισε τα Καμένα Βούρλα, όπως αναφέρει το Lamia Report.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο άκουσμα της απόφασης της προσωρινής κράτησης, η 50χρονη κατέρρευσε και κάλεσαν ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες, με την ίδια να διακομίζεται στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Διάρρηξη στο σπίτι του εγκλήματος

Διάρρηξη καταγράφηκε την Πέμπτη (24.10) στο σπίτι της 84χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στα Καμένα Βούρλα

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ή οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού στα Καμένα Βούρλα, αλλά όπως προκύπτει δεν πήραν κάτι από το εσωτερικό του διαμερίσματος. Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για μια καταδρομική διάρρηξη που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, λίγες ώρες πριν η 50χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. 

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: Τι καταγγέλλει ηλικιωμένη για την 50χρονη

Η 50χρονη οικιακή βοηθός συνελήφθη την Τρίτη και μέχρι σήμερα δεν έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα. Νέες αποκαλύψεις, ωστόσο, έρχονται στο φως και μαρτυρίες για το πώς προσέγγιζε ηλικιωμένους με απώτερο - όπως καταγγέλλεται - σκοπό να τους αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά. 

«Γεια σου μου λέει κυρά Σοφία, έφερα 2 λεμονίτες να δροσιστούμε. Της είπα εγώ δεν πίνω τέτοια πράγματα γιατί έχω πίεση», δήλωσε στο Live News, μια ηλικιωμένη γυναίκα, θύμα της 50χρονης. Όπως καταγγέλλει η ηλικιωμένη, όλα ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο για να την κλέψει.

«Πιάνω και εγώ και το πίνω, μετά από λίγο με πήρε ο ύπνος. Μπήκε μέσα και μου έκλεψε παπούτσια, λεφτά, τις βέρες. Της ζήτησα να μου φέρει έστω τις βέρες και με έβρισε».

Την επόμενη ημέρα, η ηλικιωμένη συνειδητοποίησε ότι έλειπαν τα χρήματα της και της τηλεφώνησε ζητώντας να περάσει από το σπίτι να μιλήσουν. «Της λέω δεν ντρέπεσαι, κρατά τα λεφτά, δώσε μου τις βέρες. Τη φοράω 65 χρόνια. Άρχισε να με λέει π…». Όπως υποστηρίζει η ηλικιωμένη γυναίκα, η 50χρονη οικιακή βοηθός όχι μόνο δεν τις επέστρεψε τις βέρες, αλλά την απείλησε ότι θα βάλει άτομο να της κάνει κακό. «Ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Καμένων Βούρλων. Θα σε κάνει ένα με το πεζοδρόμιο μου είπε. δεν έβγαινα. Φώναξα τον αστυνόμο. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα». Το ίδιο, υποστηρίζει, είχε συμβεί και με άλλον ηλικιωμένο, που αν και σε εκείνον παραδέχτηκε ότι τον έκλεψε, δεν του επέστρεψε πότε τα χρυσαφικά και τον απείλησε με μήνυση για ξυλοδαρμό. 

«Μετά από λίγες μέρες αφού τα πήρε, μου λέει γυναίκα μου ξέρεις μου έχει πάρει τις βέρες, τα δαχτυλίδια και τα ρολόγια. Το παραδέχτηκε η οικιακή βοηθός. Πήγα στην αστυνομία, έκανα την (καταγγελία) το έγραψε ο χωροφύλακας. Από κει και πέρα καμία ειδοποίηση. Εν τω μεταξύ, πήρε και έβαλε στο πρόσωπο της μπεταντίν, αλείφτηκε ολόκληρη, όταν θα την καλούσε αστυνομικός να πει ότι «εμένα με έδειρε».

Στην εκπομπή μίλησε ο αδελφός της 50χρονης κατηγορούμενης. «Έχω μέρες να κοιμηθώ. Αν έχει συμβεί αυτό, παύει να είναι αδελφή μου. Εγώ δεν την είχα να το κάνει αυτό. Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο ντροπή της».