Ελλαδα

«Ανακατευόμουν όταν τον έβλεπα»: Τι υποστηρίζει θύμα του γυμναστή που κατηγορείται για βιασμούς παιδιών

Νέες καταγγελίες στο «φως»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 64χρονος γυμναστής που κατηγορείται για βιασμό παιδιών
Ηράκλειο Κρήτης: Ο γυμναστής που κατηγορείται για βιασμό παιδιών

Ηράκλειο Κρήτης: Τι λέει θύμα του γυμναστή που κατηγορείται για βιασμούς - Καταγγελίες και από άλλα θύματά του 

Αρνείται κάθε κατηγορία ο 64χρονος πρώην γυμναστής από το Ηράκλειο Κρήτης, που κατηγορείται ότι επί χρόνια βίαζε παιδιά. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία ενός 19χρονου παιδιού, του μικρότερου από τα θύματά του. 

Ένα από τα θύματα του 64χρονου μίλησε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ζητώντας την τιμωρία του 64χρονου πρώην γυμναστή για τη δράση του στο Ηράκλειο της Κρήτης: «Αν και αργά, επιτέλους αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει κακό. Πρέπει να μιλήσουν και άλλοι για να τιμωρηθεί. Εγώ το έκρυβα πάρα πολλά χρόνια. Τον απέφευγα ακόμη και όταν έπρεπε να είμαστε σε κοινό χώρο. Με παρενόχλησε, είχε κάνει το ίδιο και στις δύο αδελφές μου. Τον απέφευγα σε κοινωνικές συναναστροφές που τον συναντούσα. Ανακατευόμουν όταν τον έβλεπα. Εννοείται ότι είναι δικαίωση το να τιμωρηθεί». 

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας δύο κοριτσιών που φέρεται να κακοποιήθηκαν από τον 64χρονο«Περιμέναμε κάτι να αρχίσει να γίνεται και ίσως δικαιωθούμε. Μια ιστορία 30-35 χρόνια, ήμασταν απογοητευμένοι που αυτός περπατάει ακόμη ελεύθερος. Όταν τον βλέπανε (τα κορίτσια) τον αποστρέφονταν. Τα παιδιά μου γνωρίζονταν με τα δικά του και παίζανε. Και αυτός έκανε πως έπαιζε κάτω με τα παιδιά και έγινε ότι έγινε. Όταν βγήκε η άλλη υπόθεση στο φως, είπαμε θα πάμε να καταθέσουμε και εμείς».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d52xisezt4up)

Τι υποστηρίζει ο 64χρονος πρώην γυμναστής που κατηγορείται για βιασμούς

Ο 64χρονος πρώην γυμναστής αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για συκοφαντίες. «Είναι συκοφαντίες. Όλοι αναζητούμε το κίνητρο. Γιατί να γίνει τώρα. Αρνούμαι κατηγορηματικά όσα μου καταλογίζουν. Θεωρώ ότι είτε πρόκειται για παρεξήγηση, είτε για συκοφαντίες ανυπόστατες. Ενέπλεξαν στην υπόθεση το εγγονάκι μου, λέγοντας ότι το θώπευσα και αυτό. Το εξέτασε παιδοψυχίατρος και διαπίστωσε ότι το παιδί δεν έχει υποστεί καμία κακοποίηση. Πρόκειται περί καθαρής ζηλοφθονίας που κρατούσε χρόνια και ξέσπασε τώρα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d533dkljtoyh)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.