Ελλαδα

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Τα δύο στοιχεία που οδήγησαν στην 50χρονη

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές εκτίμησαν ότι η ηλικιωμένη άνοιξε στο άτομο που τη σκότωσε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψη της 50χρονης οικιακής βοηθού

Δύο στοιχεία φαίνεται ότι ήταν εκείνα που οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψη της 50χρονης οικιακής βοηθού για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Η δολοφονία στα Καμένα Βούρλα διαπράχθηκε στις 12 Οκτωβρίου. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, φέροντας πισώπλατη μαχαιριά, ενώ το σπίτι ήταν γεμάτο πατημασιές με αίμα. Από την πρώτη στιγμή οι αρχές εκτίμησαν ότι η 84χρονη γνώριζε τον δολοφόνο της, αφού τα κλειδιά πίσω από την πόρτα έδειχναν ότι η ηλικιωμένη ήταν εκείνη που άνοιξε την πόρτα στο άτομο που της αφαίρεσε τη ζωή. 

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: Τα στοιχεία που δείχνουν την 50χρονη οικιακή βοηθό 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δύο είναι τα επιβαρυντικά στοιχεία, με τα οποία οι αρχές «έδεσαν» την 50χρονη και οδηγήθηκαν στη σύλληψή της. Η 50χρονη γυναίκα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο σπίτι της ηλικιωμένης την ημέρα της δολοφονίας στις 11.15 το πρωί της 11ης Οκτωβρίου. Άνοιξε με κλειδί την εξώπορτα ενώ την πόρτα του διαμερίσματος την άνοιξε η 84χρονη. Έμεινε στο σπίτι περίπου 1,5 ώρα και βγήκε στις 12.45. Είναι το μοναδικό άτομο που πλησίασε το σπίτι την ημέρα εκείνη. 

Επιπλέον, όταν οι Αρχές της ζήτησαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα, η 50χρονη υποστήριξε ότι της τα έκλεψαν. Κίνητρο της δολοφονίας εκτιμάται ότι είναι η ληστεία, αφού το θύμα είχε μεγάλη περιουσία, αλλά και χρήματα που έκρυβε στο σπίτι.