Ελλαδα

«Έχει πολλά χτυπήματα»: O Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τον πατέρα του μετά το τροχαίο

«Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί» - Πώς έγινε το ατύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον πατέρα του μετά το τροχαίο
Όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον πατέρα του μετά το τροχαίο © Instagram

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον πατέρα του μετά το τροχαίο - Τι δήλωσαν οι γιατροί που βρίσκονται δίπλα του

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Μανώλης Παπακαλιάτης και πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έπεσε θύμα τροχαίου το βράδυ της Δευτέρας (21.10) όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι την ώρα που κινούνταν πεζός με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Δηλώσεις στην κάμερα για τον πατέρα του έκανε το απόγευμα της Τρίτης και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όπως ανέφερε οι γιατροί τους λένε ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη η κατάσταση, καθώς έχει πολλά τραύματα, ωστόσο φαίνεται πως έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d52ewjgyj5r5)

Να σημειωθεί πως από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο ανήλικος συνεπιβάτης του δικύκλου που χτύπησε τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Νωρίτερα σήμερα έκανε δηλώσεις και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο οποίος ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα.

«Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Δεν είναι διασωληνωμένος. Έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στο δεξιό μηριαίο, έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση και κατάγματα στη δεξιά κνήμη. Φέρει επίσης κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο, στα ζυγωματικά, ένα κάταγμα στον έβδομο σπόνδυλο… Αιμοδυναμικά είναι σταθερός, αναπνευστικά είναι σταθερός.

Είμαστε σε μια σταθερή κατάσταση. Θεωρητικά για έναν πολυτραυματία υπάρχει κίνδυνος, αλλά με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ ότι είμαστε σε μια κρίσιμη μεν κατάσταση, αλλά καλή και σταθερή. Πληροφορούμαι ότι τα παιδιά του είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του… Ευτυχώς, δεν έχει κάποια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση… Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα για τυχόν επιπλοκές», είπε ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d52769mw2m8x)

Πώς έγινε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/10) στον Άι-Γιάννη της Κνωσού, όταν μηχανάκι παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη, που εκείνη την ώρα επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τον 76χρονο, καθώς επίσης και έναν ανήλικο, που ήταν συνοδηγός του δικύκλου. Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με τον γνωστό επιχειρηματία να φέρει βαρύτατα τραύματα στα κάτω άκρα. Ο ανήλικος ευτυχώς φέρει ελαφρά τραύματα.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο. Οι γιατροί βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του, ενώ χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σοβαρή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.