Ελλαδα

Ανακοίνωση Μίνωα Μάτσα: Το δικαστήριο ανέθεσε και στους δύο γονείς τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Τι διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του για τα ασφαλιστικά μέτρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανακοίνωση Μίνωα Μάτσα: Το δικαστήριο ανέθεσε και στους δύο γονείς την συνεπιμέλεια των παιδιών
Ανακοίνωση Μίνωα Μάτσα: Το δικαστήριο ανέθεσε και στους δύο γονείς την συνεπιμέλεια των παιδιών © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Ανακοίνωση Μίνωα Μάτσα: Το δικαστήριο ανέθεσε και στους δύο γονείς την συνεπιμέλεια των παιδιών - Τι διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του για τα ασφαλιστικά μέτρα 

Με αφορμή τη δικαστική απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών ο Μίνωας Μάτσας προχώρησε σε μία επίσημη ανακοίνωση μετά τον χωρισμό του από την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Μίνωας Μάτσας αναφέρεται:

«Εκδόθηκε σήμερα στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επί των δυο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα.

»Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους.

Τα ασφαλιστικά μετρά και των δύο πλευρών θα εκδικαστούν τον Φεβρουάριο του 2025, και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα»

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους

Προσωρινή διαταγή εξέδωσε το δικαστήριο εξετάζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, Μίνου Μάτσα.

Σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή, ο κ. Μάτσας θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι όπου διέμενε με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ την προσωρινή επιμέλεια θα έχει η μητέρα, με τον πατέρα να έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά. Συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά τρία απογεύματα την εβδομάδα και δυο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα. Για όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών οι γονείς θα αποφασίζουν από κοινού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με την αίτησή της προς το δικαστήριο φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της, τα οποία είχε αποκτήσει με τον συνθέτη, όπως επίσης και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία. Την ίδια ώρα, ο Μίνως Μάτσας φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών, αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d525hijdqe09)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.