Ελλαδα

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το Σπίτι του Ηθοποιού

Η ρήξη με την Άννα Φόνσου και το εξώδικο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Νικολαΐδου
Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το Σπίτι του Ηθοποιού

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το Σπίτι του Ηθοποιού - Η ρήξη με την Άννα Φόνσου και το εξώδικο

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει ότι της έγινε έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού», παρά το γεγονός - όπως υποστηρίζει - ότι η Άννα Φόνσου γνώριζε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μαρίνα Νικολαΐδου υποστήριξε ότι οι σχέσεις της με τη διοίκηση του «Σπιτιού του Ηθοποιού» άρχισαν να κλονίζονται το 2020, όταν δέχθηκε εξώδικο προκειμένου να φύγει από τη δομή, αφού ήταν ανεμβολίαστη. Η κ. Νικολαΐδου κέρδισε το δικαστήριο. Η ηθοποιός υποστηρίζει ακόμη ότι ήρθε σε ρήξη με την Άννα Φόνσου για γάτα που φρόντιζε, ενώ λίγο καιρό αργότερα, η Άννα Φόνσου της ζήτησε να παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει και να αποχωρήσει από το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d52610i87335)

Μαρίνα Νικολαΐδου: Έφυγα από το «Σπίτι του Ηθοποιού» και φιλοξενούμαι σε φίλους

«Μου ήρθε και φέτος ένα εξώδικο, ενώ πήγαιναν καλά τα πράγματα. Επειδή δεν αγαπάει εκείνη τα ζώα και πολλές φορές φιλοξενούμε κάποιες αδέσποτες γάτες από τον πεζόδρομο, μου είπε να φύγει η γάτα και να φύγω κι εγώ. Μου ζήτησε και να παραιτηθώ. Η Άννα Φόνσου ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω. Το περιβάλλον της είναι τελείως αρνητικό, της αρέσει να έχει μία αυλή. Υπάρχουν ηθοποιοί στο "Σπίτι του Ηθοποιού" που μένουν περισσότερα χρόνια εκεί από εμένα, δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα», δήλωσε η Μαρίνα Νικολαΐδου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d5265eswp2qx)

Ο Πάντης Κούσης, φιλοξενούμενος επίσης στη δομή, μίλησε στην εκπομπή για τη Μαρίνα Νικολαΐδου: «Η Μαρίνα Νικολαΐδου έμεινε περισσότερα χρόνια από αυτά που λέει το καταστατικό, δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα, βρίζει την κυρία Φόνσου, το Σπίτι του ηθοποιού που υποτίθεται τη φιλοξενεί. Τις δουλειές τις κάνει, γιατί θέλει, δεν την υποχρεώνει κανείς. Έπαιρνε φαγητά και τα έκρυβε, έκρυβε κάποια ρούχα. Να μην πω τη λέξη έκλεβε, έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα. Έλεγε πολλά ψέματα. Έλεγε ότι δεν έχει κάπου να μείνει. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι έχει δικό της σπίτι στο Κιλκίς, έχει μια κόρη πάνω από 40 χρονών που την παράτησε όταν ήταν μικρή, αυτά γιατί δε τα λέει;…»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d5269breohtt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.