Ελλαδα

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους

Η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους - Τι αναφέρει η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου

Προσωρινή διαταγή εξέδωσε το δικαστήριο εξετάζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, Μίνου Μάτσα.

Σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή, ο κ. Μάτσας θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι όπου διέμενε με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ την προσωρινή επιμέλεια θα έχει η μητέρα, με τον πατέρα να έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά. Συγκεκριμένα, ο μουσικοσυνθέτης θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά τρία απογεύματα την εβδομάδα και δυο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα. Για όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών οι γονείς θα αποφασίζουν από κοινού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με την αίτησή της προς το δικαστήριο φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της, τα οποία είχε αποκτήσει με τον συνθέτη, όπως επίσης και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία. Την ίδια ώρα, ο Μίνως Μάτσας φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών, αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d525hijdqe09)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.