Ελλαδα

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 55χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης

Τον εντόπισε ευαισθητοποιημένος πολίτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 55χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 55χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 55χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης - Τον εντόπισε ευαισθητοποιημένος πολίτης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 55χρονου που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), βρέθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό του ενήλικου άνδρα διαδραμάτισε η άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas, καθώς ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης που εργάζεται στο Δήμο της περιοχής αναγνώρισε τον Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.) και ενημέρωσε έγκαιρα τον Οργανισμό μας, συμβάλλοντας στην έγκαιρη και ασφαλή ανεύρεσή του. Υπενθυμίζουμε ότι Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), 55 ετών εξαφανίστηκε στις 14/10/2024 από την περιοχή της Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, στις 21/10/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του και σχετικής προφορικής εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδεχομένως συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Βασίλ (ον.) Κολέβ (επ.), και την οικογένεια του για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.