Ελλαδα

«Πήγαινε με τη θέλησή της» λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Μυτιλήνη

Ερευνάται το ενδεχόμενο κάποιος από το περιβάλλον της να της έκλεισε ερωτικά ραντεβού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Πήγαινε με την θέλησή της» λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Μυτιλήνη
© Unsplash

Τι ισχυρίζεται η μητέρα της 12χρονης που κατήγγειλε το βιασμό της από δύο νεαρούς - Ερευνάται το ενδεχόμενο κάποιος από το περιβάλλον της να της έκλεισε ερωτικά ραντεβού

Χιλιάδες ερωτήματα γύρω από την υπόθεση βιασμού του 13χρονου κοριτσιού από την Μυτιλήνη, μιας και στο «κάδρο» των αρχών ολοένα και μπαίνουν νέα πρόσωπα, ενώ η μητέρα της υποστηρίζει πως η κόρη της δεν έκανε τίποτα χωρίς την θέλησή της.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η μαθήτρια Γυμνασίου από τη Μυτιλήνη, η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες, ενώ ένας τέταρτος, προσπάθησε να την …καλοπιάσει ώστε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Όπως έγραψε ο Γιώργος Σόμπολος στην Athens Voice, oι τρεις νεαροί, εκ των οποίων ο ένας στρατιωτικός φέρονται να βίασαν την 13χρονη από τη Μυτιλήνη, με τον τελευταίο - σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης - να τη βιντεοσκόπησε και να διακίνησε το βίντεο στο διαδίκτυο. Το κορίτσι, μόλις έμαθε για την ύπαρξη του οπτικού υλικού, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών, ευτυχώς όμως, οι γιατροί την πρόλαβαν και κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Το κορίτσι διαμένει σε χωριό του νησιού και όπως υποστηρίζει νιώθει πως βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων των συγκατοίκων της, μετά τις καταγγελίες της πως τρεις συνολικά άνδρες τη βίασαν, ζητώντας από αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να απομακρυνθεί και να μεταφερθεί σε δομή εκτός της Λέσβου.

«Πήγαινε με την θέλησή της» λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Μυτιλήνη

Ενώ οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, η μητέρα της ανήλικης μίλησε στο Live News, τονίζοντας πως πως το παιδί δεν έπεσε θύμα βιασμού αλλά πήγαινε με τους συγκεκριμένους άνδρες με τη θέλησή της.

«Δεν είναι βιασμοί αυτά. Η μικρή μας έχει παραδεχτεί ότι έχει πάει με τη θέλησή της. Από ότι μας έχει πει εμάς στους γονείς της, έχει πει 3-4 αγόρια. Πιστεύω ότι δεν είναι βιασμοί. Με τίποτα, Μου είπε η μικρή ότι δεν την πήρε κανένας με το ζόρι», ανέφερε η μητέρα της 13χρονης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d51jemusjkhd)

«Ήρθε μία μέρα και μου λέει ‘μαμά αυτός με παρενοχλεί’ και μου δίνει μία τσάντα με κάτι εσώρουχα και εκεί τρελάθηκα. Τα έχασα. Τα είχε αγοράσει εκείνος και τα είχε δώσει στη μικρή», πρόσθεσε.

Η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου αποκάλυψε μόλις τον προηγούμενο μήνα πως ένας 64χρονος άνδρας την παρενοχλούσε το τελευταίο διάστημα.

«Ο 64χρονος την πίεζε. Δηλαδή την είχε βρει μερικές φορές και την πίεζε. Ήρθε μόνη της και μου το είπε. Και η μικρή του μιλούσε άσχημα και του έλεγε “θα τα πω όλα στον πατέρα μου μου” και εκείνος έλεγε μην πεις τίποτα», συνέχισε.

Μυτιλήνη: Ερευνάται το ενδεχόμενο κάποιος από το περιβάλλον της να της έκλεισε ερωτικά ραντεβού

Η υπόθεση έχει κινητοποιήσει τις τοπικές αρχές, οι οποίες ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και αυτό κάποιος από το κοντινό της περιβάλλον να προσπάθησε να της κλείσει ερωτικά ραντεβού. Το ζήτημα είναι πως κανένας από τον περίγυρο της δεν αντελήφθη το δράμα που ζούσε. Ούτε τους πρώτους βιασμούς από τα δύο αγόρια 21 και 20 ετών, ούτε από τον 25χρονο στρατιωτικό.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν ως πρωταρχικό τους μέλημα την ψυχολογική υποστήριξη του κοριτσιού και για αυτό τον λόγο βρίσκονται σε συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να αποφασιστεί ποια θα είναι η ενδεδειγμένη κίνηση για την ασφάλεια της. Ως προς το κομμάτι των ερευνών για τους παιδοβιαστές, πλην των τριών νεαρών, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, χωρίς να αποκλείουν να υπάρχουν και άλλοι άνδρες οι οποίοι προσπάθησαν ή κατάφεραν να κάνουν πράξη τις αρρωστημένες τους διαθέσεις.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d517d33n74s9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.