Ελλαδα

Βίκτωρ Ελιέζερ: Ο εκδότης του περιοδικού Αλεφ για την ανάρτηση του δήμαρχου Χαλανδρίου

«Επιχειρούν να ταυτίσουν τους καπνούς του πολέμου στη Γάζα με τους καπνούς των κρεματορίων στο Άουσβιτς» σημειώνει ο εκδότης

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίκτωρ Ελιέζερ: Ο εκδότης του περιοδικού Αλεφ για τον δήμαρχο Χαλανδρίου
Βίκτωρ Ελιέζερ: Ο εκδότης του περιοδικού Αλεφ για τον δήμαρχο Χαλανδρίου

Βίκτωρ Ελιέζερ: Ο εκδότης του περιοδικού Αλεφ για τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσο

Ο Βίκτωρ Ελιέζερ, εκδότης του περιοδικού Άλεφ, εκφράζει την έντονη αντίδρασή του για την ανάρτηση τού δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσου, στην οποία παραλληλίζεται το Άουσβιτς με τον πόλεμο στη Γάζα. 

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσος, μοιράστηκε ένα σκίτσο, όπου δίπλα - δίπλα εικονίζονται οι καπνοί από τις καμινάδες των κρεματορίων του Άουσβιτς και δίπλα οι καπνοί των φλεγόμενων σκηνών από τη Γάζα. «Είναι εντυπωσιακή η ανάπτυξη της βιομηχανίας της αντισημιτικής προπαγάνδας από κύκλους που σφετερίζονται τις αξίες της Αριστεράς για να προβάλλουν τις ιδεοληψίες, το μίσος και τον φανατισμό που τρέφουν κατά του Ισραήλ και κατά των Εβραίων», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Βίκτωρ Ελιέζερ

«Προκειμένου να ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ τους λόγους που αρνούνται να καταδικάσουν την τρομοκρατία, τους λόγους που αρνήθηκαν πεισματικά να καταδικάσουν τις σφαγές, τους βιασμούς και την άγρια δολοφονία 1200 Ισραηλινών και ξένων πολιτών, τους λόγους που αρνήθηκαν και αρνούνται μέχρι και σήμερα να καταδικάσουν την αρπαγή 250 ομήρων, τους λόγους που αρνούνται να καταδικάσουν το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε το φιλειρηνικό κίνημα στο Ισραήλ από αυτή τη βάρβαρη επιδρομή της Χαμάς στο πάρτι της ειρήνης στο Κιμπουτς Μπεέρι - ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ να ταυτίσουν τους καπνούς του πολέμου στη Γάζα με τους καπνούς των κρεματορίων στο Άουσβιτς! Το κάνουν για να ταυτίσουν τους Ισραηλινούς με το απόλυτο κακό, να τους δαιμονοποιήσουν και να απονομιμοποιήσουν το δικαίωμα τους να αμύνονται απέναντι σε αυτούς που επιδιώκουν την εξαφάνισή τους. Εξισώνουν το Άουσβιτς, το μεγαλύτερο στρατόπεδο εξόντωσης Εβραίων από τη ναζιστική μηχανή, με την κατεστραμμένη Γάζα, εκεί που εκκολάφθηκε μια νέα μηχανή εξόντωσης των Εβραίων, χρηματοδοτούμενη και καθοδηγούμενη από τους Αγιατολάδες του Ιράν οι οποίοι διακηρύσσουν με απόλυτη σαφήνεια ότι στόχος τους είναι η εξαφάνιση του «σιωνιστικού καρκινώματος» από τον Χάρτη της Μέσης Ανατολής», σημειώνει ο εκδότης του περιοδικού

«Είμαι βέβαιος ότι θα προτιμούσαν να βλέπουν το Άουσβιτς να συνεχίζει να λειτουργεί έτσι ώστε να μην υπήρχαν Εβραίοι για να δημιουργήσουν το Ισραήλ. Είναι το σημείο ταύτισης του παραδοσιακού Ευρωπαϊκού φασισμού με τον σύγχρονο Ισλαμικό φασισμό τον οποίο υποστηρίζουν αυτοί οι κύκλοι που σφετερίζονται τις αξίες της Αριστεράς», καταλήγει ο Ελιέζερ.

Βίκτωρ Ελιέζερ: Ολόκληρη η ανάρτηση του εκδότη του περιοδικού Άλεφ

«Έχετε ένα άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας – είστε αντισημίτες. Ξέρω ότι νομίζετε ότι δεν είστε, αλλά είστε»…

«Είμαι βέβαιος ότι θα προτιμούσαν να βλέπουν το Άουσβιτς να συνεχίζει να λειτουργεί έτσι ώστε να μην υπήρχαν Εβραίοι για να δημιουργήσουν το Ισραήλ. Είναι το σημείο ταύτισης του παραδοσιακού Ευρωπαϊκού φασισμού με τον σύγχρονο Ισλαμικό φασισμό της Χαμάς, της Χεσμπολά και των Αγιατολάδων του Ιράν, τον οποίο υποστηρίζουν κύκλοι που σφετερίζονται τις αξίες της Αριστεράς…»

Η βιομηχανία της αντισημιτικής προπαγάνδας

Είναι εντυπωσιακή η ανάπτυξη της βιομηχανίας της αντισημιτικής προπαγάνδας από κύκλους που σφετερίζονται τις αξίες της Αριστεράς για να προβάλλουν τις ιδεοληψίες, το μίσος και τον φανατισμό που τρέφουν κατά του Ισραήλ και κατά των Εβραίων.

Γιατί;

Προκειμένου να ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ τους λόγους που αρνούνται να καταδικάσουν την τρομοκρατία, τους λόγους που αρνήθηκαν πεισματικά να καταδικάσουν τις σφαγές, τους βιασμούς και την άγρια δολοφονία 1200 Ισραηλινών και ξένων πολιτών, τους λόγους που αρνήθηκαν και αρνούνται μέχρι και σήμερα να καταδικάσουν την αρπαγή 250 ομήρων, τους λόγους που αρνούνται να καταδικάσουν το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε το φιλειρηνικό κίνημα στο Ισραήλ από αυτή τη βάρβαρη επιδρομή της Χαμάς στο πάρτι της ειρήνης στο Κιμπουτς Μπεέρι - ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ να ταυτίσουν τους καπνούς του πολέμου στη Γάζα με τους καπνούς των κρεματορίων στο Άουσβιτς! Το κάνουν για να ταυτίσουν τους Ισραηλινούς με το απόλυτο κακό, να τους δαιμονοποιήσουν και να απονομιμοποιήσουν το δικαίωμα τους να αμύνονται απέναντι σε αυτούς που επιδιώκουν την εξαφάνισή τους.

Εξισώνουν το Άουσβιτς, το μεγαλύτερο στρατόπεδο εξόντωσης Εβραίων από τη ναζιστική μηχανή, με την κατεστραμμένη Γάζα, εκεί που εκκολάφθηκε μια νέα μηχανή εξόντωσης των Εβραίων, χρηματοδοτούμενη και καθοδηγούμενη από τους Αγιατολάδες του Ιράν οι οποίοι διακηρύσσουν με απόλυτη σαφήνεια ότι στόχος τους είναι η εξαφάνιση του «σιωνιστικού καρκινώματος» από τον Χάρτη της Μέσης Ανατολής.

Είμαι βέβαιος ότι θα προτιμούσαν να βλέπουν το Άουσβιτς να συνεχίζει να λειτουργεί έτσι ώστε να μην υπήρχαν Εβραίοι για να δημιουργήσουν το Ισραήλ. Είναι το σημείο ταύτισης του παραδοσιακού Ευρωπαϊκού φασισμού με τον σύγχρονο Ισλαμικό φασισμό τον οποίο υποστηρίζουν αυτοί οι κύκλοι που σφετερίζονται τις αξίες της Αριστεράς.

Θα κλείσω το σημείωμα αυτό με τα ερωτήματα που είχε θέσει ο Γιαίρ Λαπίντ, ο αρχηγός του κεντροαριστερού κόμματος Yesh Atid και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ισραήλ

«Πόσοι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν για να νοιάζεστε; Μπορείτε να ξεχωρίσετε τα συναισθήματα από τα γεγονότα; Ξέρετε τι πραγματικά είστε;
Τα συναισθήματά σας, σας απαλλάσσουν από το να γνωρίζετε τα γεγονότα; Καταλαβαίνω ότι αισθάνεστε ότι οι Παλαιστίνιοι υποφέρουν, το νιώθετε πραγματικά, είναι ένα δυνατό συναίσθημα, αλλά πραγματικά δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για τα πραγματικά γεγονότα;

Γνωρίζετε, για παράδειγμα, ότι η Χαμάς δεν υποστηρίζει μια λύση δύο κρατών; Δεν θέλουν καν να ελευθερώσουν την Παλαιστίνη. Δεν είναι αυτό το είδος κινήματος. Η Χαμάς δεν είναι ένα Παλαιστινιακό εθνικό κίνημα, την μπερδεύετε με την Παλαιστινιακή Αρχή. Οι δύο οργανώσεις είναι σκληροί αντίπαλοι. Η Χαμάς είναι μια ριζοσπαστική ισλαμιστική οργάνωση, όπως το ISIS. Στόχος τους είναι ένα ισλαμικό χαλιφάτο σε όλη τη Μέση Ανατολή χωρίς Εβραίους, χωρίς LGBT άτομα, χωρίς Χριστιανούς, ακόμη και χωρίς μετριοπαθείς Μουσουλμάνους.

Και τι γίνεται με τα LGBT άτομα; Δεν σας νοιάζει πραγματικά που οι άνθρωποι που υποστηρίζετε κρεμούν ομοφυλόφιλους; Δεν ενδιαφέρονται οι «Queers for Palestine» για τον Ahmed Abu Marakhia, έναν νεαρό ομοφυλόφιλο Παλαιστίνιο που κατάφερε να διαφύγει στο Ισραήλ, αλλά απήχθη από τη Χαμάς, δολοφονήθηκε και το σώμα του ακρωτηριάστηκε;

Υπόσχομαι ότι θα μπορέσετε να βρείτε γεγονότα που θα ταιριάζουν καλύτερα στα συναισθήματά σας. Θα υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα μαζί τους - θα κάνουν λάθος. Ο λόγος που είναι τόσο διαθέσιμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας είναι ότι η Χαμάς και οι Ιρανοί χρηματοδοτούν ένα τεράστιο δίκτυο παραπληροφόρησης, το οποίο κατευθύνεται στους αλγόριθμους της υπερφιλελεύθερης αριστεράς. Εάν είστε το είδος του ατόμου που ψάχνει στο Google για "τρανς δικαιώματα" ή "διαμαρτυρία για το κλίμα", σύντομα θα βρείτε την προπαγάνδα τους να εμφανίζεται στη ροή σας. Θα σας κάνει να νιώσετε καλά, αλλά θα σας συνιστούσα να ελέγξετε γιατί δεν υπάρχουν τρανς άτομα στη Γάζα, ούτε καν ένα.

Και η τρίτη ερώτηση είναι η εξής: Γνωρίζετε ότι υπάρχει μια απλή απάντηση στις δύο πρώτες ερωτήσεις; Υπάρχει ένας λόγος που διαμαρτύρεστε εναντίον μας αυτές τις μέρες και, όπως όλα τα άλλα, προέρχεται από συναισθήματα. Γιατί σε αντίθεση με όλα όσα σκέφτεστε για τον εαυτό σας, όλα όσα λέτε για αχρωματοψία, ανθρωπιά, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλα τα υπόλοιπα, έχετε ένα άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας – είστε αντισημίτες.
Ξέρω ότι νομίζετε ότι δεν είστε, αλλά είστε.»

Υ.Γ Η άσκηση κριτικής στην πολιτική της Ισραηλινής κυβέρνησης δεν συνιστά αντισημιτισμό – η υποστήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων που επιδιώκουν την εξόντωση του Ισραήλ, αυτό είναι αντισημιτισμός.

«Έχετε ένα άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας – είστε αντισημίτες. Ξέρω ότι νομίζετε ότι δεν είστε, αλλά...

Posted by Victor Eliezer on Saturday, October 19, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.