Ελλαδα

«Καλύτερα να πέθαινα εγώ», λέει ο ο 84χρονος που χτύπησε θανάσιμα τον 47χρονο στο τροχαίο στη Λαμία

«Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι. Δεν μπορώ να συνέλθω» αναφέρει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τι λέει ο οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία - «Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι. Δεν μπορώ να συνέλθω» αναφέρει

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Λαμίας για το χαμό του 47χρονου χειρουργού ο οποίος σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση της μηχανής του με αγροτικό που οδηγούσε ένας 82χρονος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) επέστρεφε στο σπίτι του μετά από μια δύσκολη βάρδια στο νοσοκομείο της Λαμίας όταν ξαφνικά ένα αγροτικό βγήκε από τον παράδρομο και συγκρούστηκε μετωπικά με τη μηχανή του.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο μοιραίο αγροτικό, με οδηγό έναν 84χρονο, βγήκε από παράδρομο - χωματόδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία ο άτυχος γιατρός, πατέρας 4 παιδιών.

«Ήταν εφημερία και σχολούσε από την δουλειά του. Κι ερχόταν στον δρόμο με 70 χιλιόμετρα με τη μηχανή. Δεν είχε ταχύτητα. Κι ένα φορτηγάκι πετάχτηκε από τον χωματόδρομο χωρίς να ελέγξει ένας παππούς και τον σκότωσε», ανέφερε η πεθερά του 47χρονου.

Η εφημερία του στα επείγοντα ήταν δύσκολη. Όλη τη νύχτα φρόντιζε τους 7 τραυματίες από τις φυλακές Δομοκού, συνεχίζοντας αγόγγυστα τη βάρδια του μέχρι το πρωί.

«Η εφημερία του έληξε 9 το πρωί. Αν έφευγε στις 9 το πρωί ίσως αν είχε φύγει στην ώρα του να απέφευγε το μοιραίο», ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Καλύτερα να πέθαινα εγώ», λέει ο ο 84χρονος που χτύπησε θανάσιμα τον 47χρονο στο τροχαίο στη Λαμία

«Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι. Τρύπωσα μέσα και κάθομαι. Δεν μπορώ να συνέλθω. Είμαι ξάπλα που δεν έχω χτυπήσει, κατάλαβες».

Ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού που συγκρούστηκε μετωπικά με την μηχανή του 47χρονου μουδιασμένος ακόμα από το σοκ δηλώνει συντετριμμένος για την οδύνη που προκάλεσε άθελα του.

«Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος. Και δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις», είπε ο 82χρονος.

Με πληροφορίες από LamiaNow