Ελλαδα

Δικυκλιστής χτύπησε, εκσφενδόνισε και εγκατέλειψε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη

Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικυκλιστής χτύπησε, εκσφενδόνισε και εγκατέλειψε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη
Δικυκλιστής χτύπησε, εκσφενδόνισε και εγκατέλειψε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη © Thestival

Δικυκλιστής χτύπησε, εκσφενδόνισε και εγκατέλειψε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη - Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε χθες (17/10) βράδυ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. 27χρονος παρασύρθηκε από μηχανή, ο αναβάτης της οποίας τον άφησε αβοήθητο και εξαφανίστηκε. Ο νεαρός, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, νοσηλεύεται χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε, να συμβάλει στην έρευνες της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η μηχανή χτύπησε τον νεαρό και τον εκσφενδόνισε μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Οι περίοικοι στη Θεσσαλονίκη κάλεσαν ασθενοφόρο καθώς ο αναβάτης της μηχανής, εγκατέλειψε τον 27χρονο και τράπηκε σε φυγή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4yzul9fpr21)

Κάμερα καταστήματος κοντά στο δημαρχείο κατέγραψε το περιστατικό, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Οι πελάτες άκουσαν τον κρότο και πετάχτηκαν στο δρόμο.

Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν ότι είναι συχνά τα τροχαία με παρασύρσεις πεζών ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δικύκλου και του αναβάτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.