Ελλαδα

Αγρίνιο: 26χρονος παρενόχλησε 14χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο

Τα παιδιά ενημέρωσαν άμεσα τη διευθύντρια του σχολείου τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωφορείο
Αγρίνιο: 26χρονος παρενόχλησε 14χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Αγρίνιο: 26χρονος παρενόχλησε 14χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο - Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη

Ένας 26χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς φέρεται να παρενόχλησε 14χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Τέταρτης (16. 10). Το λεωφορείο ξεκίνησε από Αγρίνιο και μετέφερε μαθητές που επιβιβάστηκαν και από χωριά της περιοχής με προορισμό το Γυμνάσιο Λεπενούς. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο 26χρονος επιβάτης φέρεται να παρενόχλησε 14χρονη μαθήτρια, ενώ κατέβασε και το παντελόνι του ενώπιον όλων.

Οι μαθητές αποβιβάστηκαν και έτρεξαν στο προαύλιο του σχολείου, ενώ έσπευσαν να ενημερώσουν τη διευθύντρια του γυμνασίου. Η διευθύντρια ειδοποίησε την Αστυνομία και ο 26χρονος γρήγορα εντοπίστηκε. Η δικογραφία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου. Την ίδια ώρα, από γονέα κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του οδηγού του λεωφορείου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Ο 26χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εξετάσθηκε από ψυχολόγο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.