Ελλαδα

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη στη Νέα Κίο

Σοκαριστικό το βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο έτρεχε με 170 χλμ/ώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη στη Νέα Κίο
Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη στη Νέα Κίο © EUROKINISSI

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη στη Νέα Κίο - Σοκαριστικό το βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο έτρεχε με 170 χλμ/ώρα

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην παραλιακή οδό Νέας Κίου-Ναυπλίου, μία 37χρονη οδηγός ενός από τα εμπλεκόμενα οχήματα έχασε τη ζωή της, προκαλώντας θλίψη και οργή στην τοπική κοινωνία.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega φαίνεται το όχημα να τρέχει , βγαίνοντας και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπως αναφέρει το κανάλι, πριν χτυπήσει μια 37χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, έξω από βενζινάδικο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της στη Νέα Κίο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4x9tgd33wl5)

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη στη Νέα Κίο

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και χτύπησε με δύναμη το όχημα της άτυχης γυναίκας, ενώ τραυματίστηκαν τρία ακόμη άτομα. Το ρεπορτάζ αναφέρει εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες το όχημα έτρεχε με τουλάχιστον 170 χιλιόμετρα την ώρα.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα έκανε κόντρες εκείνο το πρωί, ενώ, όπως λένε, μέσα στο όχημα βρίσκονταν δύο άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4x9kuvcp6d5)

Τι ανέφερε ο οδηγός που ήταν πίσω από την 37χρονη

«Με 180 χλμ χτυπάει πλαγιομετωπικά τη Νάντια, τη διαλύει κυριολεκτικά και μετά χτυπάει ένα δεύτερο τζιπ», περιγράφουν συγγενείς της 37χρονης, που μίλησαν στο Live News.

Πίσω από την άτυχη γυναίκα ήταν ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να τραυματίζεται. Ο ίδιος μιλάει για το δυστύχημα και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Πηγαίναμε προς Ναύπλιο με τη συγχωρεμένη. Εγώ πίσω, αυτή μπροστά. Με 60χλμ πηγαίναμε, δεξιά στη λωρίδα μας, κανονικά. Εμείς πηγαίναμε για Ναύπλιο, αυτός ερχόταν από Ναύπλιο. Ερχόταν με πολλά χιλιόμετρα, με 160, 170 κάπου εκεί. Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με το πίσω αριστερό μέρος τρακάρει πρώτα στην μπροστινή μου και μετά σε εμένα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.