Ελλαδα

Ιερέας ρίχνει τα χαρτιά σε πιστούς και «διαβάζει» ρούχα έναντι αμοιβής

Βίντεο δείχνει ιερέα να ρίχνει τα χαρτιά σε πιστούς στην εκκλησία και να ζητάει την αμοιβή του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιερέας ρίχνει τα χαρτιά σε πιστούς και «διαβάζει» ρούχα έναντι αμοιβής - Βίντεο δείχνει ιερέα να ρίχνει τα χαρτιά σε πιστούς στην εκκλησία και να ζητάει την αμοιβή του

Ιερέας, που λειτουργεί σε εκκλησία συγκεντρώνει πιστούς και τους παίρνει χρήματα διαβάζοντας τους το χέρι και τα... ρούχα. Ο πάτερ συστήνεται ως πατέρας Χριστόφορος και εξαπατά τους πιστούς στο κέντρο της Αθήνας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

Ο ιερέας συναντά τους «πελάτες» του μέσα στον χώρο της εκκλησίας. Υποδέχεται εκεί τους πιστούς για να τους πει το μέλλον τους σε ένα δωμάτιο, μέσα στον χώρο της εκκλησίας, μ’ ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, τηλεόραση, τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και όλα τα κομφόρ.

Ιερέας ρίχνει τα χαρτιά σε πιστούς και «διαβάζει» ρούχα έναντι αμοιβής

«Τα λέω μόνο σε μυστικά. Μυστικά τα λέω. Μη ξέρει κανένας. Κλείσε την πόρτα» ακούγεται να λέει ο ιερέας, σε βίντεο.

Στο τέλος ζητάει χρήματα από τους πιστούς, με την επίσκεψη να διαρκεί περίπου δέκα λεπτά και το αντίτιμο της επίσκεψης κυμαίνεται άνω των 20 ευρώ.

Η κα Μαρία, θύμα του ιερέα χαρτομάντη μίλησε στο Live News και, όπως λέει, η εκκλησία βρίσκεται στην Ιερά Οδό και λειτουργεί κανονικά. Μάλιστα, πάνε πάρα πολλοί γυναίκες και άντρες.

«Κρεμόμουν από τα χείλη του για το αν έχει ξεπεραστεί ο καρκίνος μου»

«Είχε ουρά 7-8 άτομα που περίμεναν όταν πήγα», λέει και προσθέτει ότι επισκέφθηκε τον ιερέα γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Το μόνο που αντίκρυσα ήταν κοροϊδία και τίποτα άλλο. Κρεμόμουν από τα χείλη του για το αν έχει ξεπεραστεί ο καρκίνος μου», αναφέρει η κα Μαρία.

«Έμαθα για τον ιερέα από στόμα σε στόμα. Μου διάβασε και το χέρι. Μου είπε διάφορα που δεν ισχύουν, όπως ότι έχω τρία παιδιά, ότι μένω στη θάλασσα. Γενικά άλλα πράγματα εκτός από το ότι έχω καρκίνο», συμπληρώνει.