Ελλαδα

Βγήκε από την Εντατική η Μαρινέλλα

«Πάει στο δεύτερο στάδιο νοσηλείας» δήλωσε η Ματίνα Παγώνη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βγήκε από την Εντατική η Μαρινέλλα - Η Ματίνα Παγώνη για το επόμενο στάδιο της νοσηλείας της

Η Μαρινέλλα βγήκε από την Εντατική, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου. 

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, μετά την Εντατική, η Μαρινέλλα μπαίνει στο δεύτερο στάδιο της νοσηλείας της. «Το δεύτερο στάδιο γι’ αυτούς τους ασθενείς είναι ότι πάνε σε ένα δωμάτιο. Στο δωμάτιο αυτό θα παραμείνουν κάποιες ημέρες για να συνεχίσει η σταθεροποίηση γιατί πέρασε και περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο και όσο μεγαλύτερης ηλικίας είναι, τόσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα επεισόδια. Όμως η Μαρινέλλα είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα και με την αγάπη του κόσμου κατάφερε πολύ γρήγορα, συγκριτικά με άλλες ασθενείς να πάει στο επόμενο στάδιο», δήλωσε στον Apha η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. 

Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι η Μαρινέλλα συνεχίζει να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. «Θέλουν χρόνο αυτοί οι ασθενείς» τόνισε η κ. Παγώνη. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

Το πρωί της Τετάρτης (16.10) εκδόθηκε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία. Οι θεράποντες ιατροίΗλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».