Ελλαδα

Βγαίνει τις επόμενες ημέρες από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα

Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Μαρινέλλα βγαίνει από τη ΜΕΘ - Τι λέει η Ματίνα Παγώνη για την υγεία της τραγουδίστριας, την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα και της Καίτης Γκρέυ

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας, του Δημήτρη Κόκοτα και της Καίτης Γκρέυ μετέφερε μέσα από το Mega η Ματίνα Παγώνη. 

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Μαρίνα Παγώνη σημείωσε ότι οι γιατροί αξιολογούν καθημερινά τις εξετάσεις των τριών τραγουδιστών, παίρνοντας αποφάσεις για τα επόμενά τους βήματα. Η κ. Παγώνη μετέφερε ευχάριστα νέα για την υγεία της Μαρινέλλας, σημειώνοντας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες εκτιμάται ότι θα βγει από τη ΜΕΘ. «Η Μαρινέλλα δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ αλλά πιστεύω πως θα βγει σε μερικές μέρες και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο. Μετά πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια που υπάρχουν και έτσι πρέπει να γίνει».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1, η Μαρινέλλα αναμένεται να βγει αύριο Τετάρτη (16.10) από τη ΜΕΘ. 

Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: Παλεύουμε πάνω από 6 μήνες

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, η κ. Παγώνη σημείωσε: «Το παλεύουμε πάνω από 6 μήνες. Ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο περιστατικό. Είναι νέος και όλοι πιστεύουμε πως θα μπορούσε να βελτιωθεί. Υπάρχει μία σταθερότητα και όλη η ομάδα τον βοηθάει και περιμένουμε. Ο κόσμος όταν έρχεται στο νοσοκομείο μας ρωτάνε για τον Δημήτρη Κόκοτα. Παλεύει όλη η οικογένεια μαζί. Έξι μήνες πηγαινοέρχονται και κοιτάζουν τους γιατρούς στα μάτια».


«Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Καίτη Γκρέυ»

Η Ματίνα Παγώνη ρωτήθηκε και για την κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέϋ η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και από το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. «Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όταν είναι μεγάλη η ηλικία, οι οργανισμοί δεν αντιδρούν το ίδιο. Είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί εκτός από το εγκεφαλικό υπάρχουν και άλλα προβλήματα», είπε η Ματίνα Παγώνη.