Ελλαδα

Έγκλημα με θύμα ηλικιωμένη στα Καμένα Βούρλα - Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Φέρει βαθύ τραύμα στην ωμοπλάτη - Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καμένα Βούρλα: 84χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της - Οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα και οι εκτιμήσεις των αστυνομικών.
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα εντοπίστηκε ηλικιωμένη © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Καμένα Βούρλα: 84χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της - Οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα και οι εκτιμήσεις των αστυνομικών.

Τουλάχιστον ένα βαθύ τραύμα στην ωμοπλάτη φέρει η 84χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα, νωρίς σήμερα το πρωί.

Η άτυχη Μαρία Κ. δολοφονήθηκε, σύμφωνα με μια πρώτη εξέταση του χώρου στα Καμένα Βούρλα όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, από τον ιατροδικαστή βάρδιας της Λαμίας που έφτασε στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί σαρώνουν την οδό Παπαδημητρίου, όπου βρίσκεται το σπίτι της 84χρονης, αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και τυχόν μαρτυρίες γειτόνων σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Το σημαντικό εύρημα των αστυνομικών

Οι αστυνομικοί έχουν ένα σημαντικό εύρημα από τον τόπο της δολοφονίας. Ο δράστης πάτησε πάνω στη λίμνη αίματος όπου βρέθηκε η άτυχη Μαρία, με τις πατημασιές να φτάνουν ως ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά χάνονται.

Πρόκειται εκτός απροόπτου ο δολοφόνος να βρίσκεται στο ευρύτερη περιβάλλον της 84χρονης γυναίκας, εκτιμούν οι αστυνομικοί, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού. Συνεπώς, η ηλικιωμένη τον γνώριζε.

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία ήταν δραστήρια, είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους γείτονες της και η απώλεια της, έχει συγκλονίσει τα Καμένα Βούρλα. Η μικρή κοινωνία μάλιστα, είναι μουδιασμένη, καθώς όλοι πιστεύουν πως ο δολοφόνος της ηλικιωμένης γυναίκας κυκλοφορεί ανάμεσα τους.

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας αξιοποιείται στα εγκληματολογικά εργαστήριο, ενώ κλιμάκιο της σήμανσης, ερεύνησε τους χώρους του σπιτιού, αναζητώντας γενετικό υλικό ή και αποτυπώματα του δράστη. Το σπίτι δεν φαίνεται να είναι αναστατωμένο, ωστόσο ερευνάται εάν λείπει κάτι από αυτό, για να διαπιστωθεί δηλαδή το κίνητρο της δολοφονίας. Εάν ήταν δηλαδή η ληστεία ή κάτι άλλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.