Ελλαδα

Έλεγχος σε 126 ανηλίκους στη Θεσσαλονίκη για αντιμετώπιση παραβατικότητας

Συλλογή στοιχείων και χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων από την ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι σε 126 ανήλικους για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας - Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης
Δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη © MotionTeam/Βασίλης Βερβερίδης

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι σε 126 ανήλικους για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας - Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης

Σε 133 άτομα, από τα οποία τα 126 ήταν ανήλικοι, έγινε έλεγχος στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ειδικής επιχειρησιακής δράσης για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Σκοπός της χθεσινής επιχείρησης σε περιοχές του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων, που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Η επιχειρησιακή δράση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για τον σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της νεανικής εγκληματικότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.