Ελλαδα

Νεκρός ο οδηγός πυροσβεστικού οχήματος που ανετράπη στον Ασπρόπυργο - Δύο σοβαρά τραυματίες

Οι πυροσβέστες μετέβαιναν σε συμβάν - Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός ο οδηγός πυροσβεστικού οχήματος που ανετράπη στον Ασπρόπυργο -  Δύο σοβαρά τραυματίες
Νεκρός ο οδηγός πυροσβεστικού οχήματος που ανετράπη στον Ασπρόπυργο - Δύο σοβαρά τραυματίες © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ασπρόπυργος: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα - Υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Τραγική κατάληξη είχε για τον οδηγό ενός πυροσβεστικού οχήματος η ανατροπή του οχήματος που οδηγούσε στον Ασπρόπυργο με τον ίδιο να χάνει τη ζωή του και δύο συναδέλφους του, να τραυματίζονται σοβαρά.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη λεωφόρο Δημοκρατίας στον Ασπρόπυργο. Το πυροσβεστικό όχημα είχε λάβει εντολή να διαχειριστεί περιστατικό στην περιοχή. Το όχημα, κατέληξε εκτός οδοστρώματος κάτω από άγνωστες συνθήκες με αποτέλεσμα ο οδηγός να απεγκλωβιστεί νεκρός και οι δύο συνεπιβάτες του πυροσβεστικού, βαριά τραυματισμένοι. 

Ως προς το κομμάτι των ερευνών, στελέχη της Τροχαίας αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να διαπιστωθεί τι πραγματικά συνέβη, ενώ αναζητούνται και αυτόπτες μάρτυρες που ενδεχομένως λύσουν αρκετές από τις απορίες που έχουν προκύψει. Το σώμα της Πυροσβεστικής πενθεί για το θάνατο ενός στελέχους της που πήγαινε μαζί με δύο ακόμη συναδέλφους του για να ανταποκριθούν σε αίτημα για παροχή βοήθειας στη περιοχή του Ασπροπύργου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.