Ελλαδα

Ισοβίτης αποφυλακισμένος με τον νόμο Παρασκευόπουλου ο 39χρονος συλληφθείς για το αυτοκίνητο με τα εκρηκτικά

Εξετάζεται η σχέση του με συμμορίες μπράβων

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισοβίτης αποφυλακισμένος με τον νόμο Παρασκευόπουλου ο 39χρονος συλληφθείς για το αυτοκίνητο με τα εκρηκτικά
Ισοβίτης αποφυλακισμένος με τον νόμο Παρασκευόπουλου ο 39χρονος συλληφθείς για το αυτοκίνητο με τα εκρηκτικά © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Ποιος είναι ο 39χρονος συλληφθείς για το αυτοκίνητο με τα εκρηκτικά - Εξετάζεται η σχέση του με συμμορίες μπράβων

Μόλις επτά χρόνια είχε μείνει στη φυλακή από τα 25 στα οποία είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών ο 39χρονος Αλβανός υπήκοος ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας για κατοχή όπλου και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, πιθανόν να πρόκειται για έναν σκληρό ποινικό ο οποίος ερευνάται εδώ και αρκετό καιρό για υποθέσεις που σχετίζονται με εκρηκτικές και εμπρηστικές επιθέσεις, προστασία σε νυχτερινά κέντρα, επιθέσεις, ενώ ο ίδιος μετά την αποφυλάκιση του το 2015 απασχόλησε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για υποθέσεις κατοχής όπλων, κλοπές καθώς και για ενδοοικογενειακή βία.

Ποιος είναι ο 39χρονος που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας - Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Παρ’ όλα αυτά, ο 39χρονος Αλβανός κυκλοφορούσε ανενόχλητος κουβαλώντας ένα παλαιού τύπου όπλο μάρκας Tokarev αλλά και δύο μασούρια εκρηκτικής ύλης μαζί με πυροκροτητές. Τα όπλα αποκαλύφθηκαν έπειτα από τυχαίο έλεγχο σε μπλόκο της αστυνομίας στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Σε μια ειδική κρύπτη δίπλα από τον χώρο του κιβωτίου των ταχυτήτων εντοπίστηκε ο οπλισμός, προκαλώντας συναγερμό στους αστυνομικούς. Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ο 39χρονος ετοίμαζε χτύπημα σε βάρος στόχου. Ο ίδιος όμως προς το παρόν, αρνείται τα πάντα χωρίς να αποκαλύπτει το παραμικρό. Το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε, ήταν ένα λευκό SUV το οποίο ήταν νοικιασμένο από εταιρία Leasing. Είναι ξεκάθαρο πως ο 39χρονος Armiol κινείται με μαύρο χρήμα αφού από πουθενά δεν δείχνει να έχει εισοδήματα.

Το σπίτι του, όπως επίσης και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ερευνώνται εξονυχιστικά, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κινητό του τηλέφωνο το οποίο «ξεσκονίζεται» στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Επαφές του με ανθρώπους της νύχτας και ενδεχομένως πληροφορίες για περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ συμμοριών μπράβων, δεν αποκλείεται να εντοπιστούν, ελπίζουν οι αστυνομικοί οι οποίοι αύριο, Σάββατο το πρωί, αναμένεται να οδηγήσουν τον 39χρονο και την 33χρονη σύντροφο του Daniella, επίσης Αλβανικής καταγωγής, στον εισαγγελέα Αθηνών με κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου «Περί Όπλων».

Ο 39χρονος ποινικός, ήταν ένας εκ των καταδικασθέντων που αποφυλακίστηκαν πρόωρα με νόμο προηγούμενης κυβέρνησης που είχε θεσπιστεί με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.