Ελλαδα

Kυψέλη: Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφο τους

Tι έδειξε η νεκροτομή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Kυψέλη: Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφο τους

Την προσωρινή κράτηση των δύο αδελφών που ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν θανάσιμα τον 28χρονο εξάδελφο τους στην Κυψέλη, αποφάσισαν Ανακρίτρια Ανηλίκων και Εισαγγελέας, μετά τις απολογίες τους για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία.

Τα δύο αδέλφια, 17 και 19 χρονών, ομολόγησαν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού το έγκλημα που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας κοντά στην πλατεία Φωκίωνος Νέγρη, ισχυριζόμενα πως το θύμα τα κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 4 και 6 χρονών.

Οι δύο κατηγορούμενοι ξεκίνησαν τις απολογίες τους στην δικαστική λειτουργό μετά την 1 το μεσημέρι, καθώς νωρίτερα στην ανακρίτρια κατέθεσαν οι γονείς τους, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, καθώς και άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους.

Σωρεία χτυπημάτων από μαχαίρι εντόπισε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροτομή στη σορό 28χρονου, τον οποίο δολοφόνησαν τα δύο νεαρά ξαδέρφια του πριν από 3 ημέρες στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ATHENS VOICE, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον ιατροδικαστή Αθηνών, Γιώργο Ντι Λέρνια, πως το θύμα του εγκλήματος στην Κυψέλη έφερε 19 συνολικά μαχαιριές εκ των οποίων 2 ήταν αυτές που οδήγησαν στο θάνατο του 28χρονο. Η μία μαχαιριά ήταν στον θώρακα και έπληξε το δεξιό πνεύμονα και η δεύτερη στην κοιλιά με κατεύθυνση προς το ήπαρ.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση το θύμα δεν έφερε αμυντικά τραύματα ενώ ο ιατροδικαστής υποστήριξε πως σε αυτή τη χρονική συγκυρία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν χρησιμοποιήθηκε ένα ή δύο μαχαίρια και ποιο από αυτά τα δύο επέφερε τα θανατηφόρα τραύματα. Αυτό πιθανόν να διερευνηθεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να γνωρίζουν αστυνομικές και δικαστικές αρχές ποιο τελικά από τα δύο αδέρφια δολοφόνησε τον 28χρονο βιαστή τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.