Ελλαδα

Έγκλημα στην Κυψέλη: Σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφό τους με 19 μαχαιριές

Όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Ευελπίδων τα δύο αδέλφια για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη
Έγκλημα στην Κυψέλη: Σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφό τους με 19 μαχαιριές © ATHENS VOICE

Έγκλημα στην Κυψέλη: Σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφό τους με 19 μαχαιριές - Όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σωρεία χτυπημάτων από μαχαίρι εντόπισε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροτομή στη σορό 28χρονου, τον οποίο δολοφόνησαν τα δύο νεαρά ξαδέρφια του πριν από 3 ημέρες στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ATHENS VOICE, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον ιατροδικαστή Αθηνών, Γιώργο Ντι Λέρνια, πως το θύμα του εγκλήματος στην Κυψέλη έφερε 19 συνολικά μαχαιριές εκ των οποίων 2 ήταν αυτές που οδήγησαν στο θάνατο του 28χρονο. Η μία μαχαιριά ήταν στον θώρακα και έπληξε το δεξιό πνεύμονα και η δεύτερη στην κοιλιά με κατεύθυνση προς το ήπαρ.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση το θύμα δεν έφερε αμυντικά τραύματα ενώ ο ιατροδικαστής υποστήριξε πως σε αυτή τη χρονική συγκυρία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν χρησιμοποιήθηκε ένα ή δύο μαχαίρια και ποιο από αυτά τα δύο επέφερε τα θανατηφόρα τραύματα. Αυτό πιθανόν να διερευνηθεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να γνωρίζουν αστυνομικές και δικαστικές αρχές ποιο τελικά από τα δύο αδέρφια δολοφόνησε τον 28χρονο βιαστή τους.

Απολογούνται τα δύο αδέλφια για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη

Οι νεαροί ηλικίας 17 και 19 ετών μετήχθησαν σήμερα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων με αυτό το μαύρο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αποκαλύπτει η ATHENS VOICE και αυτήν την ώρα απολογούνται.

Όπως έχουν ομολογήσει τα δύο αδέρφια σε ηλικία 4 και 6 ετών ο ξάδελφός τους ο οποίος είναι γιος του αδερφού του πατέρα τους, ενώ βρίσκονταν στο Δυρράχιο της Αλβανίας, τα βίαζε επανειλημμένως. Τα αδέλφια, ο ένας φοιτητής της νομικής και ο δεύτερος αριστούχος Λυκείου, για χρόνια κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό τους βιασμούς τους μέχρι που πριν από δύο χρόνια ο ένας αποκάλυψε στον άλλον τι είχε βιώσει.

Μόλις έμαθαν ότι ο ξάδερφός τους ήρθε στην Ελλάδα τον πήραν τηλέφωνο και του ζήτησαν να συναντηθούν στην Κυψέλη. Όταν τον ρώτησαν γιατί τους βίαζε η απάντηση που έλαβαν τους εξόργισε και άρχισαν να τον χτυπούν με τους σουγιάδες που είχαν πάρει από το σπίτι τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4sq5d8sxrix)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.