Ελλαδα

«Η δασκάλα την έβγαλε τρελή»: Τι καταγγέλλει η μητέρα της 10χρονης που ξυλοκόπηθηκε από συμμαθητές της στη Νίκαια

Υποστηρίζει ότι το σχολείο δεν την ενημέρωσε για την επίθεση στο παιδί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξυλοδαρμός 10χρονης σε σχολείο στη Νίκαια: Τι καταγγέλλει η μητέρα της ανήλικης - Υποστηρίζει ότι το σχολείο δεν την ενημέρωσε για την επίθεση στο παιδί

Η μητέρα της 10χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές της σε σχολείο στη Νίκαια μίλησε στον Ant1, καταγγέλλοντας ότι δεν ενημερώθηκε από το σχολείο για την επίθεση που δέχθηκε η κόρη της. 

Σύμφωνα με όσα έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, η 10χρονη ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές της (τρία αγόρια και ένα κορίτσι) σε σχολείο της Νίκαιας και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αφού είχε δεχθεί χτυπήματα και στο κεφάλι. 

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της πλησίασε μια συμμαθήτρια της και τη ρώτησε για ποιο λόγο την αποκαλούν «ψώνιο»: «Το κορίτσι φώναξε τρία ακόμη αγόρια και άρχισαν να τη χτυπούν και την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μην φαίνεται πως χτυπάνε το παιδί μου». Η μητέρα υποστηρίζει ότι ενώ κάλεσαν τη δασκάλα, δεν ήρθε ποτέ και κανένας δεν έκανε τίποτα.

«Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω. Έκανε εμετό, ζαλιζόταν. Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας. Όταν μίλησα με τη δασκάλα, εκείνη την έβγαλε τρελή», είπε σε άλλο σημείο η μητέρα της 10χρονης. Μέχρι σήμερα, το παιδί δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο.